donderdag 12 juli 2018

Buddy Obstacle Run 2018


Op zaterdag 7 juli 2018 vond, onder de brandende zon, de eerste Buddy Obstacle Run plaats! Deze Run werd georganiseerd door de stichting “BATTLE4KIDS”. Een kleine 300 sporters gingen in team verband van start.
Op het terrein van de voetbalclub “Warnsveldse Boys” was de start van deze run. Het parcours was uitgezet in het prachtig natuurgebied rondom Huis de Voorst, Zutphen en Huis ’t Veld in Warnsveld.  De sporters werden door het bos en water geleid, en uitgedaagd door middel van uiteenlopende hindernissen. Deze unieke loopwedstrijd voor gezinnen, sporters én mensen met een beperking (waarvoor een Helden Parcours met Buddy’s wordt gerealiseerd) steunt het onderzoek naar kinderen met de ziekte Batten, een slopende stofwisselingsziekte.
-Voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar was er een 3 km parcours, waarbij het kind begeleid werd door minimaal 1 volwassene. 
- Deelnemers vanaf 12 jaar konden kiezen uit een 3 km en een 7 km parcours.
-Voor de Helden, sporters met een handicap, was een speciaal parcours uitgezet. Zij kregen de begeleiding die ze nodig hadden d.m.v. één of meerdere buddy’s.
De organisatie sprak van een geslaagd evenement en kijken alweer uit naar de 2e editie.


Kijk voor de verdere fotoreportage naar de volgende link:
Flickr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten