zaterdag 16 april 2016

1e dag NK Para-Badminton 2016

Vandaag goed ontvangen in sporthal "Valleihal" in Veenendaal. Mooie entourage en een enthousiaste organisatie.
Kop is eraf. Leuke wedstrijden gespeeld waarbij het succes wisselend was. Ik heb voor mijzelf de focus gelegd op het gemengddubbel en de herendubbel. M.a.w., het herenenkel wordt door mij zelf op de achtergrond gedrukt. De resultaten zijn er dan ook naar. De eerste partijen zijn gespeeld en hieronder kort de resultaten.

Vandaag de eerste dag achter de rug.
Kort de resultaten :
- enkelspel 1e partij tegen Mark Modderman goed gespeeld (12 en 18 punten). 2e partij tegen Bas den Turck in 2 games verloren. Niet goed gespeeld, alles net uit. Alle lof gaat naar Bas. Gedurende het afgelopen jaar heeft hij zich behoorlijk ontwikkeld in zijn spel. Top.
- gemengddubbel alle partijen (2×) met prima resultaten gewonnen. 
- herendubbel ook alle partijen weten te winnen. 
Liggen op koers voor een goed eind resultaat in zowel het gemengd- als herendubbel.


Morgen, zondag 17 april, zal het restant van de partijen met de bijbehorende finales worden gespeeld.

Wordt vervolgd.


Hier nog de link waarbij de uitslagen zichtbaar zijn.


donderdag 14 april 2016

Speelschema NK Para-Badminton 2016

Inmiddels is het gehele speelschema bekend.

Hier de link naar het totale overzicht.

Hier de link naar mijn eigen speelschema.

Uiteraard ga ik voor de hoogste prijzen. In het mannendubbel speel ik met Bas den Turck, met Megan Hollander speel ik het gemengddubbel. Later in het weekend zal ik een update geven van de ontwikkelingen gedurende dit toernooi.
Wordt vervolgd.zondag 10 april 2016

Nog 1 week en dan....

Nog 1 week en dan wordt er in Veenendaal gedurende twee dagen gestreden om de diverse Nederlandse Para-Badminton titels. Dit toernooi wordt wederom georganiseerd door de Badminton DuoVereniging Veenendaal. Ook nu is de Sporthal "Valleihal", gelegen aan de Sportlaan 3 in Veenendaal weer het decor van deze kampioenschappen.
Ik heb mij ingeschreven voor het mannenenkel, mannendubbel ( met als partner Bas den Turck) en het gemengddubbel ( met als partner Megan Hollander).
Aanvang van het toernooi is op zaterdag 16 april 2016, om 10.00 uur worden de eerste wedstrijden gespeeld. Op zondag 17e april worden de halve finales en finales gespeeld. Rond een uur of 16.00 uur zullen Nederlands kampioenen bekend zijn.
Via deze link zullen de uitslagen zichtbaar worden. Het is nog niet bekend of er een live stream zal zijn.