zondag 27 november 2016

Behoefte peiling voor extra trainingen

Door het wegvallen van de extra regio trainingen ( omgeving Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem) kan ik mij voorstellen dat er voor een bepaalde groep jeugdige talenten een behoefte bestaat voor extra trainingen. Ik weet natuurlijk niet of dit inderdaad het geval is, daarom dit bericht om te peilen of er daadwerkelijk hierin voorzien moet worden.
Ook voor toekomstige Para-Badmintonners wil ik de mogelijkheid bieden om extra te trainen.
Dag en plaats staan nog niet vast. Ik wil eerst kijken of er ├╝berhaupt animo voor is. Suggesties zijn welkom.


Waarom?
Ik denk dat deze training, naast de reguliere training op de club, een ideale aanvulling is voor de ontwikkeling van een (jeugd)speler. Het gaat bij iedere speler, van mini tot selectie, van talent tot minder getalenteerde, namelijk om dezelfde zaken: ontwikkelen van de individuele kwaliteiten en optimale ontplooiing van hun mogelijkheden, dat geeft de spelers meer zelfvertrouwen en uitstraling en vooral veel meer spelplezier.
Ik vind het belangrijk dat (jeugd)spelers goede technische vaardigheden hebben. Maar ook fysieke en tactische aspecten komen aan bod. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau beter worden en vooral meer plezier in het spel krijgen.
De spelers krijgen de mogelijkheid het beste uit zich te halen. Op clubtrainingen wordt veelal in grote groepen getraind, er kunnen weinig trainingsuren gemaakt worden en niet alle trainers beheersen de technische vaardigheden zelf.


Suggesties kunnen gestuurd worden naar het volgende email adres:
edbotraining@gmail.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten