zondag 18 september 2016

Update week 36 en 37

Het is al weer twee weken geleden dat ik iets van mij heb laten horen. Jullie kunnen gerust zijn. Het gaat allemaal goed en ik ben volop in de voorbereiding richting het Europees kampioenschap Para-badminton.
Ook met de vervelende blessure ( irritatie van het Fibulakopje) gaat het de goede kant op. Door o.a. behandeling bij fysiotherapie Bomers in Borculo waarbij Dry Needling en High Power lasertherapie is toegepast , zijn de klachten nagenoeg verdwenen.
Inmiddels zijn de trainingen weer begonnen. Ook verzorg ik nu een aantal proeftrainingen bij BC Lochem. Door omstandigheden waren zij zonder trainer komen te zitten. Ik hoop dat het na deze proefperiode een vervolg krijgt.
Het is een gezellige vereniging met veel potentie.
Afgelopen vrijdag heb ik in de herencompetitie mijn eerste wedstrijd van het seizoen mogen spelen. Met het herenteam van BC Eefde wisten wij met een 6-2 overwinning, Phido uit Doetinchem te verslaan. Ik heb hier mijn eerste wedstrijd in het enkelspel weten te winnen. Ook het dubbelspel wisten wij overtuigend te winnen. Voor mijn een mooie start richting op ook een mooi EK Para-Badminton 2016.
Verder kreeg ik bericht van een speelster uit Engeland. Zij vroeg mij of ik gedurende het EK Para-badminton, haar mixed-dubbel partner wilde worden. Ik ben blij dat ik nu ook op het EK aan het mixed-dubbel ben toegevoegd. Zo zal ik nu op alle onderdelen, Nederland gaan vertegenwoordigen. Het betreffen de onderdelen, herenenkel ( SL3), herendubbel met Bas den Turck ( SL3/SL4) en nu dus ook in de mixed-dubbel met Abbi Richards ( SL3/SU5).
Ik ga de dagen aftellen richting het EK Para-Badminton. Het EK wordt gespeeld van 26 t/m 30 oktober 2016, Beek ( LB).

Hier de link waar het e.a. al te bekijken is:

Badminton World Federation

OfficiĆ«le site van European Para-Badminton Championships 2016


Geen opmerkingen:

Een reactie posten