zondag 3 juli 2016

Seizoen 2015-2016 zit erop!!

Vorige week het laatste toernooi van het seizoen gespeeld. De prijzen zijn verdeeld en we kunnen ons weer opmaken voor het volgende seizoen.
In het komend seizoen zal voor mij persoonlijk het e.a. gaan veranderen. Zoals ik al eerder heb aangegeven, zal ik na het Europees Kampioenschap Para-badminton, gaan stoppen met het spelen van internationale wedstrijden. tevens is dan voor mij het logische gevolg dat ik geen deel meer zal uitmaken van het Nederlands Team Para-Badminton. Ik zal bij BC Eefde uiteraard de regio competitie blijven spelen. Uiteindelijk zal ik meer de focus gaan leggen op het geven van trainingen voor zowel de valide spelers als de spelers met een beperking. Hoe het laatste zich zal ontwikkelen is nog weinig over te zeggen. Er zijn op dit gebied wat ontwikkelingen gaande. Zodra ik hier wat meer over weet, zal ik dit de lezers van deze weblog niet onthouden. 
Maar al met al kan ik terug kijken op een leuk en sportief seizoen. Voor mij persoonlijk was het hoogtepunt van het seizoen, het spelen van het WK Para-badminton 2015 in Engeland. Ik speelde hier geen rol van betekenis, maar het was een fantastische sfeer om met en tegen de wereldtoppers te kunnen en mogen spelen.
Het was een geweldig bewogen seizoen en ik hoop straks eind oktober mijn internationale carrière mooi te kunnen afsluiten..

Langs deze weg wil ik ook de mensen en bedrijven bedanken die het mij mogelijk hebben gemaakt om weer nationaal en internationaal te kunnen en mogen spelen.

- de nummer 1 in de rij, mijn eigen gezin, Joke, Niels en Twan
Otto Bock Benelux
Yonex-Benelux, Ronald Heijstek ( Distrisport)
- Badmintonwebshop Chesp ( Bart-Jan Hollander)
- Badminton Outlet
Orthopedie-techniek De Hoogstraat 
Fit Sportbalsem
- Annie van Daal ( bondscoach team Para-Badminton)
Badminton Nederland
- Reek den Heijer (trainer)

Ook de volgende mensen wil ik bedanken die het afgelopen jaar in de weer zijn geweest om het Aangepast Badminton voor een breder publiek aantrekkelijker te maken.
Edwin Sundermeijer ( fotograaf)  
Rene Lagerwaard ( fotograaf)
Christ de Rooij (badmintonline)
Edwin Schriemer
- Paul Kleijn ( Marketing & PR Badminton Nederland)
Hendrik Boosman

Uiteraard horen hier de verengingen en de bijbehorende organisatoren van alle toernooien, clinics e.d. hier ook bij. Zij hebben het ons ook mogelijk gemaakt om het mooie spelletje te kunnen en blijven spelen.
Allen bedankt en tot het volgende seizoen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten