zondag 19 juni 2016

Laatste toernooi Para-Badminton van het seizoen

Zaterdag 18 juni was het dan zover. Door BC Bever uit Rijen werd het laatste Para-Badminton toernooi van het seizoen georganiseerd. 
Gezien het gering aantal deelnemers in het mannen enkel werd besloten om een uit en thuis wedstrijd te spelen. In deze wedstrijden had ik gezien het onderling resultaat net iets meer punten behaald en won zo deze Challenge van Bas DenTurck. Waren prima partijen en daar doen we het uiteindelijk voor.
Helaas was mijn mix partner verhinderd zodat het voor mij bleef bij het spelen van de enkelpartijen.
Toernooi was prima en strak georganiseerd. Het wedstrijdschema werd prima in de gaten gehouden door Han van der Vliet ( Toernooisupport.nl). Onderling was de sfeer prima, kortom een fijn toernooi om het seizoen mee af te sluiten.

Voor mij staat het komend weekend nog het NK Boxgame op het programma en daarna is voor mij ook het seizoen klaar. 
Tot aan het begin van het nieuwe seizoen speel ik in ieder geval nog 2x per week om het niveau vast te houden en op wat details bij te schaffen.Eind oktober staat het EK Para-badminton in eigen land te wachten. Voor mij persoonlijk zou het mooi zijn om hier een goed resultaat neer te zetten om zo mijn (inter)nationale carrière mooi af te kunnen sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten