zondag 22 mei 2016

Een teken van leven.

Het is al weer een tijdje gelden dat ik iets van mij heb laten horen. Het vorige bericht dateert van 18 april, j.l.
Nadat het NK Para-badminton is geweest, heb ik uiteraard niet stil gezeten. Ik heb links en rechts wat felicitaties in ontvangst mogen, dit n.a.v. het behaalde kampioenschap in het herendubbel.
Hier een link naar nieuws site van Berkelnieuws. Na de training kreeg ik van de voorzitter een mooie bos bloemen.
Ik speel nog een aantal toernooien om in vorm te blijven voor het komend EK Para-badminton in Nederland. Dit spektakel gaat zich eind oktober in Beek afspelen.


Hier een lijstje van de toernooien die ik voor de zomer nog ga afwerken:
- 29 mei, Para-badminton toernooi in Sliedrecht
- 11 juni, BC'70 Veluwe toernooi ( regulier, valide toernooi)
- 18 juni, Para-badminton toernooi BC Bever
- 26 juni, NK Box game, Wijchen

Nadat dit EK is gespeeld, dan stop ik met het spelen van internationale wedstrijden. Uiteraard blijf ik spelen, maar dan meer op het recreatief niveau. Ook zal ik mij dan meer gaan richten op het geven van trainingen en alles wat daarmee kan samenhangen.

Afgelopen zaterdag hebben wij met een gedeelte van het Nederlands team Para-badminton en een aantal spelers uit het nationale circuit, een demonstratie verzorgd bij de finaledag van de Carlton GT Cup.
Deze finaledag werd in de PWA-sporthal in Epe gespeeld. Wij waren hier op uitnodiging van het organiserend comité, BC'70 Veluwe. Gedurende de pauzes gaven wij een aantal demonstraties, in het tweede en laatste gedeelte werden een aantal vrijwilligers gevraagd om plaats te nemen in een sportrolstoel. Dit werd als zeer bijzonder ervaren. Al met al weer een leuke ervaring en weer goed om aan te geven dat je ook met een beperking goed Topsport kunt beoefenen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten