zondag 10 januari 2016

Goede start competitie in het nieuwe jaar.

In het nieuwe jaar stond afgelopen vrijdag ( 08 januari 2016) weer een competitie wedstrijd gepland. Dit keer werd er gespeeld tegen het herenteam van BC Flash uit Vorden. De eerste wedstrijd hadden wij ook gewonnen ( 7-1) maar wij wilden maximaal gaan scoren. Ook in de eerste wedstrijd had ik mijn enkelspel gewonnen, weliswaar in drie sets, maar toch een winst partij.
Ook vrijdag stond er op papier dat ik wederom mijn enkel tegen dezelfde persoon zou gaan spelen. Ik begreep dat hij erg gebrand was op een revanche. Uiteraard vond ik dit prima, het kon hem alleen maar tegen vallen.

In mijn herenenkel merkte ik dat het spelen van mijn kant erg gemakkelijk af ging. Ik kon exact de shuttles plaatsen waar ik deze hebben wilde. Ik merkte dat mijn tegenspeler vooral achterin moeite had om de shuttle onder controle te krijgen. Ik zag en merkte dat de training op slagvast behoorlijk zijn vruchten begonnen af te werpen. In de eerste set maakte ik zelf nog wat onhandige fouten, maar wist deze wel naar mij toe te trekken. In de tweede set had ik het volledig onder controle en wist de partij in 2 sets uiteindelijk te winnen.

Over het verdere verloop van de wedstrijden kan ik erg kort zijn. Uiteindelijk wisten wij met het team al onze wedstrijden te winnen en sloten de vrijdag af met een duidelijke 8-0 overwinning.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten