zaterdag 14 november 2015

Badminton weekend 13/14 november 2015

Op vrijdag de 13e eerst met het herenteam van BC Eefde een competitie wedstrijd gespeeld tegen Yapton BC uit Eibergen. Helaas was ik niet helemaal gefocust op de wedstrijd. Met de beste bedoelingen sloeg ik de shuttles te vaak uit. Maar goed, dit waren voor mij persoonlijk weer een aantal leermomenten.
Uiteindelijk verloren wij als team met 0-8. Ik zat later met een dubbel gevoel het e.a. voor mijzelf nog even door te nemen. Als team van Eefde hadden wij niets in te brengen. Als trainer van Yapton BC was ik bijzonder tevreden, n.l., ik zag spelmomenten die wij gedurende de trainingen hebben getraind en doorgesproken. Langzamerhand beginnen de veranderingen zichtbaar te worden, Trots op het team van Yapton BC.

Jullie kunnen begrijpen dat de nacht erg kort was, dit gezien de gebeurtenissen in Parijs. Ik wilde natuurlijk op de hoogte blijven van de verschrikkelijke aanslagen daar.
Op zaterdag de 14e moest ik weer vroeg vertrekken naar Gronsveld ( Limburg) om hier deel te nemen aan het 3e toernooi Para-Badminton georganiseerd door de MGS, Maastricht. In het herenenkel moest ik gelijk beginnen tegen een sterke tegenstander genaamd, Bas den Turck. In deze wedstrijd trok ik de lijn door van de vorige avond. Niets lukte wat ik voor ogen had. De shuttles sloeg ik te vaak en te ver uit. Ik had op een e.a. manier, geen focus op de wedstrijd en stond maar een beetje voor spek en bonen te spelen. Kortom, ik verloor deze wedstrijd behoorlijk kansloos. Gedurende het toernooi kreeg langzamerhand de focus weer terug.
Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een 2 plek herenenkel en een eerste plek in het herendubbel met Bas den Turck.


donderdag 12 november 2015

Druk badminton weekend


Voor vrijdag a.s. staat een competitiewedstrijd gepland tegen Yapton BC uit Eibergen. Ik speel met het herenteam van BC Eefde tegen het team die ik op maandag train. Het wordt dan een wedstrijd waarbij een 2e plek te verdienen is. Zal af en toe moeilijk worden om met twee petten op deze wedstrijd te beleven dan wel te ervaren. Jullie worden op de hoogte gehouden van de afloop van deze strijd.
Hier de link waarbij de stand van deze twee teams te zien is. Yapton BC - BC Eefde.


De volgende dag, zaterdag 14 november, staat weer een Para_Badminton toernooi in Limburg gepland. Ditmaal moeten wij afreizen naar Gronsveld. In sporthal " "t Vroendel" zal de strijd om de ere plekken weer gaan losbarsten.
Ik heb mij ingeschreven in zowel het herenenkel als het herendubbel. In het herendubbel speel ik weer met Bas den Turck. Via deze link zal de stand regelmatig worden bijgewerkt. RCW Limburg.