zaterdag 15 augustus 2015

Voorbereiding WK Para-badminton 2015 in volle gang.

Het is bijna zover!
Het is even een tijdje stil geweest omtrent de berichtgeving rond het komend WK in Engeland. Dit wil overigens niet zeggen dat er in afgelopen tijd niets is gebeurd. Vanaf het moment dat het bekend was dat ik naar het WK zou gaan, zijn er al wel de nodige stappen gemaakt. Gedurende de zomerperiode kon ik gelukkig 2x in de week blijven doorspelen. Ook heb ik aandacht besteed aan kracht en duurtraining. Ook de trainingen met de WK selectie worden opgevoerd.
Nu is het moment gekomen dat veel baanuren gekweekt gaan worden, ook zal de sprinttraining met de "Blade" niet vergeten worden.
Verder zal ik als opwarmer voor het WK gaan deelnemen aan het eerste toernooi van het seizoen, n.l. Start-Up 2015. Dit toernooi zal op 29 en 30 augustus 2015 worden gehouden. De organiserende vereniging heet BC De Zwaluwen uit Bavel.
Ook hier een link om het e.a. te volgen.

Sinds 14 augustus zijn de spelers bekend die gaan deelnemen aan het BWF Para-Badminton World Championships 2015 in het Stoke Mandeville stadium. Zoals verwacht staan er ook behoorlijk wat onbekende spelers vermeld. Er zullen spelers aanwezig zijn die willen kijken waar zij op dit moment staan, dit mogelijk met het oog op de Paralympische Spelen van 2020. Er zijn niet veel internationale toernooien, dus wordt de kans waargenomen.
Hier de link om het overzicht van de spelers te bekijken.

Even voor de volledigheid, het WK wordt van 10 t/m 13 september 2015 in het Stoke Mandeville stadium England, gehouden.
#wkparabadminton 2015