woensdag 30 december 2015

Wat onderlinge toernooitjes gespeeld.

Om toch een beetje in beweging te blijven en het gevoel voor de shuttle en racket te behouden, heb ik de afgelopen dagen een tweetal onderlinge toernooitjes gespeeld.
Afgelopen maandag, was ik op uitnodiging van Ronald Stapelbroek, te gast bij BC Lochem. Met het team waarbij ik was ingedeeld, moesten wij proberen om uiteindelijk veld 1 te behalen. Helaas niet helemaal gelukt. Ik speelde o.a. met Ronald in hetzelfde team. Ronald speelde met de regels van een "valide" speler, terwijl hijzelf in een rolstoel zit, knap gedaan.Ook voor de dinsdag, 29 december 2015, stond een onderling toernooi gepland en wel bij de HBC Hengelo. Ik speelde hier met een introducee, Niels Boerman. Dit toernooi speelde ook volgens het z.g. "Beunk" systeem. Ook hier moest geprobeerd worden om op de eerste te baan te eindigen. Ook dit keer lukt het mij niet om op deze baan te eindigen.
Gedurende deze dagen wel veel spel plezier gehad. Ook dit was voor mij weer een goede opsteker naar het eerst volgende toernooi Para-Badminton in Utrecht op zaterdag 2 januari 2016.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten