zaterdag 28 november 2015

Korte update badminton verrichtingen van week 48

Eigenlijk kan bijna elke week hetzelfde verhaal over het wel en wee van mijn badminton verrichtingen noteren. Ik denk dat het leesgenot dan niet positief zal beïnvloeden. Maar af en toe zijn bepaalde zaken wel vermeldingswaardig.
Op de maandag en dinsdag, het geven van trainingen bij Yapton BC ( Eibergen) en HBC Hengelo. Woensdag zelf trainen o.l.v. Reek den Heijer.

Op de donderdagen volg ik een aantal workshops gedurende de TC4 trainersopleiding aan de ALO in Amsterdam.Afgelopen vrijdag heb ik weer eens tijd gevonden om gedurende 1,5 uur weer eens op de squashbaan te staan van het Inntel hotel Zutphen. Tevens een photoshoot gehad t.b.v. promotionele doeleinden.

In sporthal "de Beemd" in Lochem ben ik op zaterdag aanwezig geweest gedurende de wedstrijden die werden gespeeld tijdens de "Berkelstreek competitie". De "Berkelstreek competitie" is een onderlinge competitie waarbij jeugdspelers in de verschillende categorieën uit de z.g. Berkelstreek gemeentes ( Eibergen, Ruurlo, Borculo, Hengelo, Neede en Lochem) hun wedstrijden spelen. Ik train de jeugd van Hengelo en Eibergen en was bijzonder benieuwd hoe zij het in wedstrijd verband gingen doen.
Ik was bijzonder verrast hoe sommige spelers het geleerde in de praktijk probeerden te brengen. Het was een bijzondere interessante en leerzame ochtend waarbij ik diverse punten zal gebruiken in de komende trainingen.
Voor de zondag staat de training met het Nederlands team para-badminton weer op het programma. Deze training zal weer in het mooie sportcomplex van het Militair revalidatie centrum "Aardenburg". Doorn worden gehouden.Dan na een paar uur rust, begint weer een normale werk/sport week nr. 49, weer.Geen opmerkingen:

Een reactie posten