donderdag 10 september 2015

Update WK Para-Badminton Stoke Mandeville 2015 (1 )


De reisdag goed doorgekomen. Op woensdag middag aangekomen op de luchthaven Londen-Luton. Met speciaal vervoer werden wij naar ons onderkomen op nog geen 100 meter lopen van het Stoke Mandeville Stadium gebracht. Ook was die avond de openingsceremonie gepland. Inmiddels is de eerste speeldag, op donderdag 10 september 2015, alweer een aantal uren oud.
Ik heb even tijd gevonden om deze blog, als ontspanning,  bij te werken.
Ik ben vanochtend begonnen met een mix-dubbel, dit samen met Megan Hollander. Helaas speelden wij tegen een sterk TaiwaneesJapans koppel. Zij lieten geen spaan van ons heel. Wij kwamen zelf niet lekker in het spel. Ik zelf maakte teveel persoonlijke fouten waardoor wij achter de feiten aan liepen en niet echt konden scoren. Deze 1e partij was overigens het WK debuut van Megan. Zij liet zien waarom zij hier op het WK staat, n.l. het goed scherp kunnen spelen en waar nodig de punten scoren.

Mijn tweede partij van vandaag was een singel tegen een Fransman, genaamd Hugo Barrue.Het spel ging behoorlijk tegen elkaar op. Helaas maakte ik in de laatste en beslissende set net iets teveel fouten en verloor in de 3e set met 21-18. In de eindspurt liet ik teveel liggen waardoor de Fransman kon profiteren.

Ik speel nog de 2e mix partij, deze partij is pas laat in de avond. Staat gepland om 20.30 uur, maar omdat ze nu al meer dan een uur achter lopen zal het echt wel een latertje worden.

Megan Hollander heeft op haar eerste optreden inmiddels haar eerste overwinning in het damesenkel, klasse SU5, binnen!
Jordy Brouwer heeft zowel in het mixdubbel als in het herenenkel zijn eerste overwinningen binnen.
Joey Lie zal pas in de loop van de middag zijn eerste wedstrijd spelen, dus hier kan ik nog niet van zeggen.
Wordt vervolgd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten