donderdag 17 september 2015

ParaGames Breda 2015

Het 1 is nog niet geweest of het andere toernooi staat alweer voor de deur.
Afgelopen maandag teruggekomen uit Engeland ( WK Parabadminton 2015). Voor het komend weekend staan de Paragames Breda alweer wachten. Dit toernooi is nu voor het eerst verspreid over twee dagen en zal worden gespeeld in de sporthal van de KMA Breda (Para-Badminton).
Wat houden de Paragames Breda nu eigenlijk precies in?

Stichting ParaGamesBreda is SBBI geregistreerd als sociaal belang behartigende instelling.
Missie:
ParaGamesBreda zet zich in om sport voor lichamelijk gehandicapten in Breda en omgeving mogelijk te maken. Dit doen wij door het organiseren van sportactiviteiten en het uitvoeren van ondersteunende activiteiten als: voorlichting, zorgen voor bekendheid en uitstraling.
Visie:
– ParaGamesBreda organiseert een tweejaarlijks groot sportevenement met als doel uit te groeien tot het op een na grootste sportevenement voor lichamelijk gehandicapten in de wereld.
– Door het aanbieden van een combinatie van top- en breedte sport maken wij het evenement aantrekkelijk voor overheid, sponsors, sporters en publiek.
– De ParaGamesBreda wordt mede mogelijk gemaakt door het NOS*NSF, sportbonden en sportorganisaties in en rond Breda.
– ParaGamesBreda zorgt voor een solide financiĆ«le basis.
– ParaGamesBreda zorgt voor een goede inbedding in de wereld van de zorg.
– ParaGamesBreda bestaat voornamelijk uit vrijwilligers die zich met enthousiasme inzetten voor dit professionele sportevenement.

Zo zal ik gedurende twee dagen deelnemen aan het Para Badminton. Ik heb mij ingeschreven in het herenenkel en in het herendubbel, met partner Bas den Turck.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten