zaterdag 18 juli 2015

Nieuwe sponsoren zijn bekend!!

De titel doet al vermoeden dat er iets bijzonders aan de hand is. Via de diverse nieuwsberichten is bekend gemaakt dat Fleet Nederland in zijn huidige opzet, ophoud te bestaan. Ik wil in ieder geval Fleet Nederland, in de persoon van Richard Verschuren voor een prettige samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Op het moment dat ik wist dat dit ging gebeuren, ben ik op zoek gegaan naar een andere sponsor.

Ik ben daarom verheugd dat ik bekend mag maken dat Yonex Benelux , CHESPbadmintonwebshop en badmintonoutlet.nl de sponsoring willen voortzetten. Met zowel Ronald Heijstek ( Yonex Benelux) en Bart-Jan den Hollander ( CHESP Badmintonwebshop) heb ik diverse, aangename, gesprekken gevoerd. Dit alles heeft geresulteerd in een samenwerking voor de duur van minimaal 2 jaar, ik heb hiervoor inmiddels mijn handtekening mogen zetten.
Ik ben erg blij met dit contract en dit stelt mij in de gelegenheid de badmintonsport, en dan met name het Parabadminton, nog meer op de kaart te zetten.

Ik zal met de Yonex Voltric 70 E-tune de komende wedstrijden gaan spelen. Ook zal CHESP, adviesbureau voor o.a. (top)sport, in persoon van Bart-Jan den Hollander, mij op alle mogelijke manieren van advies dienen in de aanloop naar de diverse (inter)nationale toernooien.

Hier de rest van mijn sponsoren voor de komende jaren:

- Otto Bock Benelux
- De Hoogstraat Orthopedietechniek 
- Fit Sportbalsem
- SportvoedingwebShop
- Drukkerij Kids and Dreams
- Footconnection








Geen opmerkingen:

Een reactie posten