zaterdag 13 juni 2015

Update MBI Cup 2015

Vandaag in het mooie The Hague  deelgenomen aan de MBI Cup 2015. De dag begon behoorlijk vervelend. Zoals in het vorige bericht al aangegeven, zou ik vandaag ook meespelen in de herendubbel. Helaas was mijn dubbelpartner niet op komen dagen. Dit zonder enige opgave van een reden. Ik baalde daar behoorlijk van. Dat je zelf niet wilt spelen is prima, maar je laat je partner toch niet in de kou staan? Maar goed, het was niet anders. Ik kon mij volledig focussen op het enkelspel en dat heb ik gedaan.

De eerste partij was behoorlijk wennen:
- 1, het was behoorlijk vroeg
- 2, het verwerken dat ik geen dubbel kon spelen
- 3, het spelen op een heel veld
- 4, het spelen tegen een technisch vaardige speler.
Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Ik heb al deze problemen weten te overwinnen en dit resulteerde in een overwinning.
Wilde ik de poulefase overleven om vervolgens door te mogen gaan , dan moest ik ook de volgende wedstrijd winnen.
Het duurde bijna 4,5 uur voordat ik de volgende wedstrijd kon spelen. Gelukkig had ik van het lange wachten geen nadelige gevolgen ondervonden en wist ook deze wedstrijd winnend af te sluiten. Door deze overwinning werd ik zowaar poulewinnaar en mocht vervolgens doorstromen naar de halve finale.
In de halve finale vond ik mijn Waterloo. Ik speelde, na later bleek, een jeugdig talent uit de omgeving van Den Haag. Hij snapte precies hoe hij mij aan het werk moest zetten zonder zelf al te veel schade op te lopen.
Helaas, maar desondanks een prima goed gevoel overgehouden van dit toernooi.
Tussen de middag hebben we overigens nog kunnen genieten van een overheerlijke Indonesische lunch. Kortom, het was allemaal goed georganiseerd en wil de organisatie bedanken om het toernooi voor mij tot een succes te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten