zaterdag 11 april 2015

Bijscholing georganiseerd door de V.B.O.

Op zaterdag 11 april werd door de V.B.O.-trainer weer een bijscholingsdag georganiseerd voor o.a. SLB3 trainers.
In Haps werd door de docent, Henrik Vervoort, het e.a. duidelijk gemaakt op het gebied van het spelen van de gemengddubbel voor spelers op regio niveau.
Henri Vervoort, ging in theorie en praktijk in op de (on)mogelijkheden om met de jeugd tot een aanvaardbaar spelniveau te komen. Er werden allerlei praktische tools aangereikt waarbij de trainers onderling op hun eigen veld het e.a. gingen proberen en vervolgens met elkaar in discussie gingen. Al met al weer een leerzame dag.

Doel van de V.B.O:
De V.B.O. wil de leden en aankomende sportleiders binnen Nederland en daarbuiten de mogelijkheid bieden om zich, ieder met zijn/haar eigen plafond, verder te ontwikkelen, door het delen en vergaren van kennis en kunde. Aldus een positieve bijdrage leverend aan het trainersbouwwerk in Nederland en daarbuiten.
De V.B.O. is de aanjager op het gebied van badminton specifieke deskundigheidsbevordering in Nederland en daarbuiten. De V.B.O. tracht dit zo stimulerend mogelijk te doen, door aansprekende topdocenten te selecteren, die met veel enthousiasme de nieuwe ontwikkelingen of vaardigheden doceren. Hierbij rekening houdend met de diverse opleidingsniveaus en fysieke mogelijkheden.
De V.B.O. draagt haar missie uit voor alle gediplomeerde badminton trainers in zowel Nederland als in België. De V.B.O. bestaat uit meer dan 375 actieve badmintontrainers. Samen met onze leden willen we ons doel bereiken door het organiseren van:

  • Licentiewaardige Badminton bijscholingen.

    Een licentiewaardige bijscholing over een specifiek onderwerp wordt door een geselecteerde topdocent gedurende één dag behandeld. De docent zal zowel de theoretische als praktische aspecten behandelen waarbij veel werkvormen op de baan zullen worden toegepast.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten