zondag 29 maart 2015

Spanisch Para-Badminton International ( Alcudia) (5)

Dit is het vijfde verslag van mijn bevindingen gedurende de Spanisch Para-Badminton International 2015 in Alcudia. Het is nu vandaag zondag 29 maart 2015, of te wel, de finaledag.

De strijd is gestreden, de prijzen zijn verdeeld. Vandaag werden de laatste partijen gespeeld. Mark Modderman en Jordy Brouwer speelden hun semi finale partijen. Helaas voor Jordy was hij niet opgewassen tegen Ho Yuen Chan. Jordy verloor in 2 sets en won hierdoor wel de bronzen medaille. Anders verging het Mark Modderman. Mark stond samen met zijn Engelse dubbelpartner James Binnie gepland voor een halve finale tegen het Frans/Poolse koppel Colin Kerouanton en Bartlomiej Mroz. Door het uitvallen van de Pool in het enkel, kreeg Mark met zijn partner een walkover en mochten zij in de finale spelen tegen een sterk Maleisisch koppel. Er werd door dit koppel leuk gespeeld, maar Mark en James waren niet opgewassen tegen dit Aziatisch geweld en verloren in 2 sets.
Uiteindelijk heeft dit toernooi voor Nederland de volgende medailles opgeleverd:
- Joey Lie, een bronzen medaille in het herendubbel in de categorie SS6
- Jordy Brouwer, een bronzen medaille in het herenenkel WH2
- Mark Modderman, een zilveren plak in het herendubbel, categorie SU5.

Heren, jullie hebben dit fantastisch gedaan, dit gezien de sterkte van het deelnemers veld.
Ik heb het helaas niet verder gebracht dan de kwart finale in het heren enkel ( beste prestatie tot op heden in de categorie SL3 voor mij ooit).

Het was weer een bijzondere week waarbij ik persoonlijk weer heel ervaringen heb opgedaan. Ook voor mij is weer gebleken dat er steeds meer concurrentie komt en het steeds moeilijker begint te worden een prestatie neer te zetten waarbij prijzen behaald kunnen gaan worden.

De volgende update van dit toernooi zal een verwijzing zijn naar het fotoalbum die wordt gemaakt met de foto's die gemaakt zijn van de omgeving van Alcudia en de wedstrijden gedurende het toernooi.

Verder wil ik Annie van Daal-Pothoff bedanken voor het goede verloop van het toernooi en de coaching bij de wedstrijden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten