woensdag 25 maart 2015

Spanisch Para-Badminton International ( Alcudia) (1)

Dit is het eerste verslag van mijn bevindingen gedurende de Spanisch Para-Badminton International in Alcudia. Het is nu vandaag woensdag 25 maart 2015.

Op dinsdag 24 maart vertrokken wij met het Nederlands team, bestaande uit Joey Lie, Mark Modderman, Jordy Brouwer von Gonzenbach, Annie van Daal en als begeleidster Mendy Lie ( moeder van Joey) vanaf Eindhoven Airport. Het was bijzonder, de vlucht was om 07.00 uur gepland en waarachtig, we vertrokken op tijd. Omstreeks 09.00 uur landen wij zonder problemen op het vliegveld van Palma de Mallorca. Vanaf het vliegveld werden door de organisatie weer opgepikt en werden wij naar ons onderkomen gebracht. Dit onderkomen is genaamd: Hotel Viva Tropic, Alcudia.
Hier de link om dit hotel eens te bekijken.
Nadat wij van onze lunch hadden genoten en ons op de kamer hadden geïnstalleerd gingen wij een korte verkenningstocht rondom het hotel maken. We gingen ervaren hoelang het lopen zou zijn naar de sporthal. Dit viel enigszins mee, looptijd ongeveer 10 minuten. Overigens viel het weer ook nog mee. Het was erg bewolkt, af en toe een spat regen, maar het was vol te houden.
Nadat wij weer een rustmoment in het hotel hadden gehad en het avondeten nog op zich liet wachten, besloten wij nog een rondje langs de boulevard te maken. Het weer werd wel steeds minder, het miezeren begon wel wat erger te worden. Maar dit weer hield ons er niet van een bezoekje te brengen aan de haven van Alcudia.

Woensdag 25 maart 2015.
Na een goede nachtrust te hebben gehad, werd ik wakker door storm en tikken van de regen op de ramen van de slaapkamer. Geen fijn begin van deze dag. Hier denk je toch niet echt bij na, wanneer je je op het normaal gesproken zonnige eiland, bevindt.
Vandaag wilde ik met de "Blade" een rondje door de straten van Alcudia, joggen. Je moet wat doen om toch een beetje fit te blijven. Helaas kwam van dit joggen helemaal niets, maar in het hotel zelf was wel een soort "gym". Hier heb ik, van ruim een uur, van mijn goede kant laten zien. Een stuk lopen, op de loopband. Een stuk fietsen en een klein beetje krachttraining. Dit is alles wat wij vandaag konden doen. Op de achtergrond klettert de regen voortdurend tegen het raam en buigen de palmbomen onophoudelijk heen en weer, niet fijn, maar het is niet anders.
Helaas worden wij pas morgen, donderdag 26 maart, pas in de gelegenheid gesteld om in de sporthal te gaan trainen en te wennen aan de omstandigheden. Het is niet anders en moeten handelen naar de omstandigheden.
Morgen, donderdag 26 maart, zal ik weer proberen een update te verzorgen.

Hier enkele foto's voor een sfeer impressie.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten