maandag 2 februari 2015

Uitslag bekend van de schaduw fotoverkiezing van "Badmintonline.nl".

De groepsfoto met blademintonner Eddy Boerman is verkozen tot Badmintonsportfoto van het Jaar 2014 in de schaduwverkiezing van badmintonsite badmintonline.nl.

Ik Hou Van Badminton organiseert sinds enkele jaar een fotoverkiezing waarvan de winnaars bekend gemaakt worden tijdens de finaledag van het Carlton NK in Almere. Voor badmintonline.nl was dit een mooie kans om te zien of een alternatieve manier van stemmen verzamelen (via stemmen op badmintonline.nl i.p.v. via likes op facebook) ook een andere winnaar oplevert.

Van 23 januari t/m 30 januari 18.00 uur konden bezoekers elke dag één stem uitbrengen op de in de voorbije weken ingezonden foto's: samen was dit goed voor 900 stemmen. Het zag er al in de eerste dagen naar uit dat de grote foto boven dit artikel met de winst aan de haal zou gaan. Opvallend genoeg was het óók een van de eerst ingezonden foto's. ( Bron Badmintonline)

Ik wil van deze kant alle stemmers hartelijk danken voor hun inzet.
De foto werd overigens gemaakt in het kader van Serious Request 2014. Spelers van o.a. Flash Vorden hebben 24 uur lang voor het goede doel het spelletje badminton gespeeld.

Hieronder de winnende foto van "Badmintonline.nl".De foto ( foto 4) is via "Ik Hou van Badminton" uiteindelijk op plek 14 geëindigd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten