zondag 22 februari 2015

Toernooi VAS-IJsselstreek

Vandaag, zondag 22 februari 2015, werd het jaarlijkse toernooi Aangepast Badminton door de VAS-IJsselstreek georganiseerd. In de sporthal "De Bongerd" Doetinchem werd op verschillende onderdelen strijd geleverd.
Ik merkte zelf dat ik bij het opstaan die ochtend behoorlijk last had van mijn maag-darm. Dit voelde niet prettig, maar toch gewoon afgereisd naar Doetinchem. Bij aankomst hoorde ik dat mijn eerste wedstrijd in het heren enkel was uitgevallen. Mijn tegenstander was geveld door griep. Verder liepen de partijen in het enkel niet echt lekker. Ik speelde in de poule o.a. tegen Bob Biesmans. De vorige keer 3x won ik van Bob, maar vandaag liep het niet echt lekker. Ik was onvoldoende gefocust en ik had zelf het idee dat ik op een 1 of andere manier niet wilde winnen. Zodoende moest ik als de nummer 2 in de kruisfinale tegen de winnaar van de andere poule spelen. Ik speelde nu wel een goede partij tegen Mark Modderman, maar zoals verwacht won ik de partij niet. Ik stapte wel met een goed gevoeld van de baan af. Dit gaf in ieder geval moed voor de komende partijen in de herendubbel.

In de herendubbel speelde ik met Bob Biesmans. Dit en het komend toernooi gebruiken wij o.a. als voorbereiding op het komend toernooi in Spanje.
Overigens ging het in de loop van de dag wel beter met mijn maag-darm perikelen, dit was ook te merken in het spel. Wij wonnen al onze partijen in de herendubbel en sleepten hierdoor de eerste prijs naar binnen.
Het was weer een prima georganiseerd toernooi waarbij ik in ieder geval weer een aantal leermomenten heb gehad en een aantal zaken heb uitgeprobeerd.

Hier de link met alle uitslagen van de spelers.

Op naar het volgende toernooi. Dit zal een toernooi zijn op zondag 8 maart, georganiseerd door BC '70 Veluwe. Hier de link naar het betreffende toernooi.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten