dinsdag 6 januari 2015

Eerste sportmomenten van 2015 zijn weer een feit!


Vrijdag 2 januari
 - In het kader van het meer efficiënter gebruik van mijn sportblade
( Otto Bock Benelux), de eerste 1,5 km weer gelopen/ gesprongen op een gehele andere wijze. Ik probeer nu zo te lopen/springen op een manier waarbij ik ook op het badminton veld meer tot mijn recht kan komen.

Zondag 4 januari
- Nu voor de 2e keer deze ronde met de "Blade" gelopen/ gesprongen. Doordat ik de " Blade" op een andere manier gebruik, wordt nu mijn rechterbeen ook anders belast, met als gevolg dat ik wat strammer ben als normaal. Overigens was dit weer snel opgelost door het gebruik van "Fit"sportbalsem.

Maandag 5 januari
- Door de TC van BC Eefde werd gevraagd of ik samen met Frits Haakmat de jeugd van BC Eefde wilde trainen. Ik heb hierin toegestemd omdat ik het een uitdaging vind de jeugd van BC Eefde op een hoger niveau te brengen. Vandaag, de 5e januari, was de eerste training in het nieuwe jaar. Jeugd was goed gefocust en er werd hard gewerkt. Smaakt naar meer. Na deze training speelde ik weer het eerste onderlinge toernooitje, als start van het nieuwe jaar. Leuk begin, kop is eraf.

Dinsdag 6 januari
- Training gegeven aan zowel de jeugd als de senioren van de Hengelose BC. Diverse teams klaargestoomd voor het eerste competitie  ( donderdag 8 en vrijdag 9 januari) treffen in het nieuwe jaar.

Verder staat er nog op het programma van deze week:
- Woensdag, training bij de VAS-IJsselstreek o.l.v. Reek den Heijer
- Donderdag, de 3e keer het bekende rond lopen/ springen met de "Blade"
- Vrijdag, mijn eerste competitie wedstrijd in het nieuwe jaar tegen Hoogerheyne BC 2
- Zaterdag 10 januari, 1e Utregs Toernooi ParaBadminton. Aan dit toernooi zal de gehele Nederlandse top Aangepast Badminton aanwezig zijn. Tevens zullen een aantal Belgen hun land hier vertegenwoordigen. Tijdens dit toernooi zal ik voor het eerst in de mix-dubbel met Megan Hollander spelen, zij is de nieuwe aanwinst van het Nederlands team.
Link naar dit evenement.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten