donderdag 16 oktober 2014

Downloaden van mijn persoonlijke App.

Het ligt niet aan mij dat mijn app niet meer beschikbaar is in de Play Store, en ik kan je ook niet vertellen waarom ik ineens bij Google een eigen "Developer" account nodig heb om de app vrij te geven. Één ding is de wereld inmiddels duidelijk: Google maakt de wetten. Maar ik heb goed nieuws voor jullie: vanaf nu is er een chayns link beschikbaar. Via onderstaande link is de app weer voor een ieder beschikbaar. Wel lastig, maar het werkt. Mogelijk dat de app binnenkort weer " gewoon" in de Play store beschikbaar is. Via Itunes zou de App gewoon te verkrijgen zijn. Voor alle zekerheid staat hieronder de juiste link.
Alvast bedankt voor het dowloaden.

Android versie: http://www.chayns.net/66806-14029/app
Apple versie : https://itunes.apple.com/nl/app/blademintonner-eddy-boerman/id914487684?mt=8

zondag 12 oktober 2014

Wekelijkse update badmintonactiviteiten ( week 41)

Week 41:

maandag 06 oktober 2014 : Training bij BC Eefde o.l.v. Frits Haakmat. Met de aanwezige spelers van team 3 kunnen trainen en voortborduren op de week ervoor.

dinsdag 07 oktober 2014 : Het geven van training bij de Hengelose BC. Trainen op slagvastheid en het aanvallend proberen te spelen. Ook met de betrokken spelers de vorige competitiewedstrijden geëvalueerd en besproken.


woensdag 08 oktober 2014 : Training bij de VAS-IJsselstreek o.l.v. Reek den Heijer. 

donderdag 09 oktober 2014 : Het geven van de regiotraining Oost, Hoog-Keppel. Hier werd aandacht besteed aan het fysieke gedeelte + slagvastheid. Ook nu blijft het aantal spelers achter op de vooraf gestelde verwachtingen. Afwachten hoe het e.a. gaat verlopen.


vrijdag 10 oktober 2014 : Spelen bij de Warnsveldse Badmintonvereniging "de Slavoers". Hier kan ik nagenoeg zonder druk bepaalde automatismen er in slijpen.

- zaterdag 11 oktober 2014: Noodgedwongen heb ik de Dutch Open achter de laptop moeten bekijken. Ik hoop er volgend jaar er weer gewoon bij te zijn. 

zondag 12 oktober 2014 : Sponsordag bij Fleet Nederland. De gesponsorde spelers van Fleet Nederland en de MR Badmintonschool kwamen bij elkaar om eens op een andere manier kennis met elkaar te maken.

Sponsordag bij Fleet Nederland

De gesponsorde spelers van Fleet Nederland en MR Badmintonschool kwamen vandaag samen om met elkaar kennis te maken, hun kleding te passen en voor een mooie fotosessie door Edwin Sundermeijer. 
Gelukkig was Eefje Muskens vandaag afwezig. Zij heeft samen met dubbelpartner Selena Piek het damesdubbel op de Dutch Open op haar naam weten te schrijven.

Gesponsorde spelers van Fleet Nederland:
- Eefje Muskens
- Daisy Bommeleyn
- Sergio Kepel
- Nick Blankvoort
- Eddy Boerman