donderdag 26 juni 2014

England Para-Badminton Championships 2014 (update)

Donderdag 26 juni stond weer een traningsdag gepland. Tevens werd er op zoek gegaan naar een dubbelpartner. Op alle fronten is het goed gegaan. Ik heb kennis mogen maken met mijn dubbelpartner Sukant Kadam uit India. In de middag hebben wij nog wat shutlles geslagen en wat tactische en technische zaken doorgenomen.
Goed gevoel over deze speler. Het zal allemaal moeten gaan blijken de komende dagen.
Helaas wordt de loting pas later op de avond verricht, dus de poule indeling moet ik jullie schuldig blijven.

Via onderstaande link is straks wel het e.a. te volgen, enjoy!

http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=A54B7002-1ED7-434A-A5E0-F8AC742F08BA


zondag 22 juni 2014

England Para-Badminton Championships 2014

Aankomende week zal in het teken staan van de England Para-Badminton Championships 2014.
Dit kampioenschap zal van 27 t/m 29 juni 2014 worden gespeeld.
Voor ons, Annie van Daal, Jordy Brouwer, Mark Modderman en ondergetekende beginnen de voorbereidingen al vanaf dinsdag 24 juni.

Via deze link zal het wedstrijd verloop te volgen zijn.Laatste Nederlands toernooi van het seizoen

Op zaterdag 21 juni 2014 organiseerde BC de Bever uit Rijen het laatste toernooi van het seizoen. Met 46 deelnemers uit zowel Belgiƫ en Duitsland, was dit toernooi weer uitstekend bezet.
Naast de vaste deelnemers waren er ook een aantal nieuwe namen te bewonderen. Een goede zaak. Op elk niveau kan er dan gespeeld worden. Op dergelijke toernooien wordt normaal in de A en B categorie gespeeld.
Voor wat betreft mij aangaat, moest ik gelijk de eerste partij vol aan de bak. Ik moest de eerste wedstrijd spelen tegen Bob Biesmans. Wanneer wij tegen elkaar spelen, is het altijd een strijd op leven en dood. Het was alleen jammer dat dit de eerste partij was. Ik moet gedurende een toernooi op gang komen en dan komt een dergelijke wedstrijd gewoon te vroeg. Ik verloor deze wedstrijd dan ook in drie sets. Mijn uiteindelijke uitslag in het herenenkel is een 3e plaats. In de kruisfinales verloor ik in twee sets van de huidige Nederlandse kampioen, Mark Modderman.
In het herendubbel ging het beter. Samen met mijn dubbelpartner, Guus Maassen, wisten wij alle wedstrijden te winnen. Zo wisten wij in het laatste toernooi van het seizoen, beslag te leggen op de 1e plaats in het herendubbel.

Voor mij was dit een goede voorbereiding op het toernooi die wij , Mark Modderman, Jordy Brouwer en ondergetekende, in Engeland gaan spelen.
Dit toernooi wordt van 27 t/m 29 juni worden gespeeld. de voorbereidingen zijn vanaf dinsdag 24 juni 2014.

Dit is de link waar het e.a. te volgen is.