zondag 2 november 2014

Update badminton activiteiten ( week 44)

Hier weer een korte update van de activiteiten en gebeurtenissen van de afgelopen week.
Ik zal niet in herhaling vallen, m.b.t. de activiteiten de elke week weer hetzelfde zijn. Ik zal mij beperken tot de veranderingen dan wel de bijzondere gebeurtenissen.

Op donderdag 30 oktober 2014 heb ik mijn laatste breedte training Regio Oost gegeven. Reden om hiermee te stoppen zijn o.a. de persoonlijke omstandigheden. Ook speelde hier de onzekere toekomst van de Stichting Badminton promotie Oost mee.
Ik vind het bijzonder jammer hiermee te moeten stoppen, maar ik denk dat het op dit moment een wijs besluit is. Af en toe moet je keuzes maken.

Op vrijdag 31 oktober speelde ik eindelijk met team 3 van BC Eefde onze tweede competitie wedstrijd van het seizoen. Ons team was compleet, dit betekende dat ik geen enkel hoefde te spelen. Deze week was Kwiek BC uit Raalte onze tegenstander. Alle wedstrijden gingen gelijk op. Er werden relatief gezien veel 3-setters gespeeld. In de herendubbel waren wij te sterk en wisten de winst in 2 sets naar ons toe te halen. In de mix had ik meer problemen. Ik speelde voor het eerst met mijn mix-partner. Wij begrepen elkaar in de wedstrijd nog te weinig. Wij verloren deze wedstrijd dan ook in 2 sets.
Uiteindelijke uitslag was een mooie 7-1 overwinning in ons voordeel.

Hier de link waar het e.a. nog te bekijken is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten