zondag 12 oktober 2014

Wekelijkse update badmintonactiviteiten ( week 41)

Week 41:

maandag 06 oktober 2014 : Training bij BC Eefde o.l.v. Frits Haakmat. Met de aanwezige spelers van team 3 kunnen trainen en voortborduren op de week ervoor.

dinsdag 07 oktober 2014 : Het geven van training bij de Hengelose BC. Trainen op slagvastheid en het aanvallend proberen te spelen. Ook met de betrokken spelers de vorige competitiewedstrijden geëvalueerd en besproken.


woensdag 08 oktober 2014 : Training bij de VAS-IJsselstreek o.l.v. Reek den Heijer. 

donderdag 09 oktober 2014 : Het geven van de regiotraining Oost, Hoog-Keppel. Hier werd aandacht besteed aan het fysieke gedeelte + slagvastheid. Ook nu blijft het aantal spelers achter op de vooraf gestelde verwachtingen. Afwachten hoe het e.a. gaat verlopen.


vrijdag 10 oktober 2014 : Spelen bij de Warnsveldse Badmintonvereniging "de Slavoers". Hier kan ik nagenoeg zonder druk bepaalde automatismen er in slijpen.

- zaterdag 11 oktober 2014: Noodgedwongen heb ik de Dutch Open achter de laptop moeten bekijken. Ik hoop er volgend jaar er weer gewoon bij te zijn. 

zondag 12 oktober 2014 : Sponsordag bij Fleet Nederland. De gesponsorde spelers van Fleet Nederland en de MR Badmintonschool kwamen bij elkaar om eens op een andere manier kennis met elkaar te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten