zondag 5 oktober 2014

Wekelijkse update badmintonactiviteiten ( week 40)

Ben nu wekelijks van plan een korte update te geven van de badmintonactiviteiten die ik in die week heb mogen doen.

We trappen af met week 40:

- maandag 29 september 2014 : Training bij BC Eefde o.l.v. Frits Haakmat. Voor het eerst met het voltallige team 3 kunnen trainen. Nadruk is gelegd om vooral aan elkaar te wennen.

- dinsdag 30 september 2014 : Het geven van training bij de Hengelose BC. Trainen op slagvastheid en het aanvallend proberen te spelen.


- woensdag 01 oktober 2014 : Training bij de VAS-IJsselstreek o.l.v. Reek den Heijer. Samen met Jan-Maarten ten Katen getraind op het pielen bij het net en het afmaken van de shuttle.

- donderdag 02 oktober 2014 : Het geven van de regiotraining Oost. Hier werd aandacht besteed aan het fysieke gedeelte + slagvastheid.
Het spelen van de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Eindstand was een verdiend gelijkspel (4-4).

- vrijdag 03 oktober 2014 : Bij de Hengelose BC werden de thuis wedstrijden gespeeld. Bij de diverse teams wat aanwijzingen gegeven. Het 1e team van de Hengelose BC boekte een prachtige overwinning op Phido 5 ( 5-3). Team 1 verstevigen hiermee hun 3e positie op de ranglijst.
Team 3 HBC kon het net niet bolwerken tegen Spees Sjuttel en verloor nipt met 3-5.
Recreanten 1 HBC boekte een duidelijke overwinning op Flash Vorden ( 8-0).

- zondag 05 oktober 2014 : De eerste selectie training met het Nederlands team Aangepast Badminton van het seizoen in Doorn, o.l.v. Annie van Daal. Voordat de training begon, werd nog even kort stil gestaan omtrent de verrichtingen van het afgelopen EK in Spanje. Ik werd getraind op o.a. slagvastheid en het sneller instappen om de shuttle aanvallende te raken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten