woensdag 4 juni 2014

Presentatie Beleidsplan Aangepast Badminton binnen de reguliere verenigingen

Leden van de werkgroep Aangepast Badminton verzorgen bij alle regiovergaderingen in het land, presentaties omtrent het gemaakte beleidsplan Aangepast Badminton.
Ik heb gisteravond de presentatie voor de regio Oost mogen verzorgen.
Het e.a. vond plaats in de lounge van het Go Ahead Eagles stadion Deventer.
Het was een volle bak. Voor mij was op het eind spreektijd ingeruimd.
Van te voren had ik nog van de aanwezige Bondsvoorzitter, Clemens Wortel, te horen gekregen dat Nederland nog volop in de race is om het WK aangepast Badminton van 2015 binnen te halen. Uiteraard heb ik dit gedurende de presentatie nog aangegeven.

Ik heb de punten in de presentatie aangestipt en uit eigen ervaring aangeven waar de pijnpunten van een vereniging zitten die de aangepaste badmintonners een kans en ruimte binnen hun vereniging willen geven. Het stappenplan bied hier een uitstekende leidraad.

Het begin van de presentatie liet ik de aanwezigen de promo ParaBadminton zien, dit was een uitstekende cliffhanger voor het verdere verloop van de presenatie.
Na afloop heb ik diverse positieve reacties mogen ontvangen. Een aantal daarvan willen mij nog een keer spreken binnen hun vereniging.
Afwachten of het ook daadwerkelijk door gaat, maar de contacten zijn gelegd.

Verder wilden de aanwezigen weten waar in de regio mogelijke aangepaste Badmintonners ook daadwerkelijk spelen. Zij willen gaan bekijken of er mogelijkheden zijn om samen te werken, danwel het door verwijzen naar een andere vereniging in hun nabijheid.

Ik denk dat het al met al een nuttige avond in deze regio is geweest. Temeer omdat ik mijn geval uit eigen ervaring heb kunnen en mogen spreken.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten