zondag 30 maart 2014

Nederlands Kampioenschap Aangepast Badminton 2014

Nadat ik het Nederlands kampioenschap Badminton Politie heb gespeeld staat een week later alweer een Nederlands Kampioenschap op het programma. Dit keer wordt in het weekend van 12 en 13 april het Nederlands kampioenschap Aangepast Badminton gespeeld. De organiserende vereniging is DKC uit Den Haag. Zij organiseren dit kampioenschap, overigens in samenwerking met Badminton Nederland, voor het eerst. Het zal worden gehouden in de sporthal " 't Zandje" gelegen aan de Schimmelweg 202 in Den Haag.
Dit jaar zal het voor mij persoonlijk erg moeilijk worden om de drie nationale titels te prolongeren. In de categorie "staanders" doet een voor mij onbekende sporter voor de eerste keer mee. Zijn naam is Mark Modderman, speler van de vereniging "AMOR GS BC", uitkomende in de Carlton 4e divisie.
De beperking van Mark betreft het missen van een bovenste extremiteit, m.a.w. het ontbreekt hem niets aan het loopvermogen. Het zal in alle catogorieen een uitdaging worden om de overwinning naar mij/ons toe te trekken.
Hier de link alwaar de uitslagen en het wedstrijd verloop te zien zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten