donderdag 20 februari 2014

Geslaagde clinic tijdens de Bossche Badminton dagen

Tijdens de Bossche Badminton dagen 2014 was het op woensdag 19 februari 2014 tijd voor het G- en Aangepast Badminton. Deze dagen zijn georganiseerd door de Bossche Badminton Federatie, BCH, Maaspoort Sports & Events, gemeente Den Bosch en Badminton Nederland.
O.a. Jordy Brouwer en Theo Eerkens waren aanwezig om deze doelgroep extra aandacht te geven. Van diverse verenigingen uit Brabant waren sporters met een beperking aanwezig om eens te ervaren wat het is om eens tegen een ander te spelen dan die van hun eigen vereniging.
Gedurende deze clinic gaven Jordy en ondergetekende kleine aanwijzingen om het spel te verbeteren. Ook richting de aanwezige begeleiders werden tips aangereikt om het voor de aanwezige sporters straks bij hun vereniging het spelen wat makkelijker en efficiƫnter te maken.
Het is mij in ieder opgevallen dat de kwaliteit van het trainen van de Aangepaste badmintonners, bij de diverse verenigingen, wel meer aandacht mogen krijgen. Ik krijg nog steeds de indruk dat over het algemeen de begeleiders en/of trainers bij een vereniging niet weten hoe zij om moeten gaan met een sporter die wil badmintonnen.

Ik ben bereid om de verenigingen die hier behoefte aan hebben, te helpen/ondersteunen tijdens het geven van trainingen aan deze doelgroep van Rolstoel- Aangepast- en G-Badminton.
Indien hier interesse voor is, stuur mij dan een email. Ik zal dan zo spoedig contact met de betreffende vereniging opnemen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten