zaterdag 2 november 2013

Ben er nu helemaal klaar voor!!

Alle trainingen zijn achter de rug. Ik voel mij fysiek en geestelijk goed. Geen last van pijntjes of iets dergelijks.
Het materiaal is voor elkaar. Met de "Blade" van Otto Bock en de deskundigheid van Orthopedietechniek "De Hoogstraat" ga ik als een scheermes over de baan.
Gisteren nog op de valreep nog een aantal shirts laten bedrukken. Ik wil hiervoor Peter Blommaert (Dunlop Slazenger International (Carlton), 
Badmintonplanet en de medewerkers van TopSportlease hiervoor nog hartelijk bedanken voor de snelle en vakkundige service!!
Kortom, alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen!! Ik ben er klaar voor. Ik vreet ze op!!
Ulftse-BC bedankt!

Gisteravond heb ik onder de bezielende leiding van Fred Besselink van de Ulftse-BC mijn laatste training in aanloop naar het WK afgewerkt.
Vandaag hebben de spelers Dave Bruntink, Bart Bisselink, Tessa Reuling, Jacco Vromen, Inge Reuling en Sharon van de Vorle mij aardig het vuur aan de schenen weten te leggen. En ja, ik heb maar 1 scheenbeen, maar het kwam wel dubbel zo hard aan. Hiervoor nogmaals mijn hartelijke dank.
Overigens wil ik verder iedereen bedanken die de afgelopen weken mee hebben geholpen aan mijn voorbereiding.
Ik ben er helemaal klaar voor!! Ik vreet ze op!!


dinsdag 29 oktober 2013

Laatste trainingsavond bij BC Smashing

Gisteren, maandag 28 oktober 2013, bij BC Smashing Wijchen, mijn laatste training als voorbereiding op het WK aangepast badminton  gehad.
Onder leiding van Nathalie Mulders werd ik door de spelers van de B-selectie behoorlijk onder vuur genomen. Ik had voor die dag aangegeven waar ik op getraind wilde worden, n.l. het bekende voor- en achterwerk, netspel + onder druk toch proberen de aanval over te nemen. Ik heb het geweten. Al met al een goede afsluiting van een periode waarbij de samenwerking met de eerder genoemden helemaal top was.
Ik kan wel zeggen dat ik er helemaal klaar voor ben. Ik heb alleen de woensdag en de vrijdag nog als trainingsdag, dit om helemaal in de "mood" te blijven met de volledige focus op het komend WK in Dortmund.
Nogmaals bedankt voor de sportieve samenwerking!!