zaterdag 5 oktober 2013

Steuntje in de rug door Topsportlease!!

Langs deze weg wil ik TopSportLease bedanken om mij een steuntje in de rug te geven. Ik hoop dat ik hen niet zal teleurstellen en zal op een positieve wijze bijdragen om hun leaseconcept onder de aandacht van een breder publiek te brengen. Nogmaals bedankt voor de samenwerking!!

vrijdag 4 oktober 2013

Presentatie t.b.v. de Kinderboekenweek met als thema "Klaar voor de start"

Op dinsdag 8 oktober 2013 ben ik door een leerkracht van een basisschool uitgenodigd om iets te vertellen over mijn weg naar het Wereld Kampioenschap Aangepast Badminton 2013.
Deze uitnodiging heeft te maken met de nationale Kinderboekenweek met als thema "Klaar voor de start".Ik heb een video presentatie gemaakt. Deze is te bekijken op o.a. Youtube.
Klik hier voor de video.


dinsdag 1 oktober 2013

BC Smashing verleent medewerking aan mijn WK voorbereidingDe Wijchense badminton vereniging BC Smashing verleent haar medewerking aan mijn voorbereidingen richting het Wereldkampioenschap Aangepast Badminton. Ik heb Nathalie Mulders gevraagd of er mogelijkheden waren om mij gedurende een aantal weken wedstrijdscherp te krijgen. Nathalie Mulders is hoofdtrainer van deze vereniging.  Nathalie Mulders zag hier een leuke uitdaging in om mij wedstrijdscherp te krijgen.
Ik kreeg het aanbod gekregen om op de maandagavond samen met de B-selectie te trainen met een uitloop naar het trainingsmoment van de A-selectie. Op dit moment zijn de A-selectie en B-selectie spelers o.a. actief in de 1e divisie, 4e divisie en hoofdklasse. Kortom, kwaliteit genoeg om mij erg scherp te krijgen.
Op maandag 30 september, heb ik mijn eerste trainingsmoment in Wijchen gehad. Ik moet zeggen, de spelers en speelsters hebben mij behoorlijk het vuur aan de schenen gelegd. Ik kwam moe maar met een voldaan gevoel de baan af. Ik heb echt het idee dat ik hier wat mee ga opschieten.
Ik heb vooraf een aantal punten moet doorgeven waarop ik o.a. getraind danwel getriggerd moet gaan worden.

Ik ben daarom deze vereninging en in het bijzonder, Nathalie Mulders, maar ook de spelers/speelsters van de A- en B-selectie, dankbaar dat ik hier de kans krijg om mij gedurende een aantal weken te verbeteren.

zondag 29 september 2013

Voorbereidingen WK Aangepast Badminton in volle gang!Vandaag weer met de WK selectie bij elkaar geweest om te trainen als voorbereiding op het WK Aangepast Badminton.
Dit keer speelden wij voor het eerst in de nieuwe sporthal van het Militair Revalidatie centrum Aardenburg in Doorn.
Het is een erg mooie hal geworden met alles erop en d'r aan. Het is alleen jammer dat er maar twee badminton bannen gecreƫerd kunnen worden. Dit was overigens niet de afspraak toen de eerste contacten werden gelegd. Mogelijk dat dit in de toekomst nog aangepast kan worden.
Voor mij staan de voorbereidingen al sinds enige maanden in het teken van het WK Aangepast Badminton. Dit WK wordt van 5 t/m 10 november in de Helmut Kornig Halle in Dortmund gespeeld.
Het begint zo langzamerhand wel dichterbij te komen en dit is te merken aan de trainingsarbeid en de trainingsintensiteit. Dit puntjes worden op de "i" gezet. De laatste weken staan in het teken van het maken van baan uren.
Kortom, ik heb er ontzettend veel zin in!
Wordt vervolgd!