maandag 9 september 2013

Medewerking verleend aan de Kick-off Badminton Duo Vereniging Veenendaal

Afgelopen donderdag 5 september j.l. heeft de Badminton Duo Vereniging Veenendaal een kick-off georganiseerd om het nieuwe seizoen 2013-2014 spetterend in te luiden.
Om 18:30 werd de Kick-off geopend door de voorzitter Edwin Schriemer.
Hij heette een ieder welkom, leden, sponsoren, geïnteresseerden en in het bijzonder de Burgemeester Wouter Kolff en Wethouder Sport Henk van Soest van de gemeente Veenendaal die ook bij deze Kick-off aanwezig waren.

Wij, Ilse van de Burgwal, Timo Bakker, Inge Bakker en ondergetekende ( spelers van de nationale selectie Rolstoel- en Aangepast Badminton) hebben bij de eerder genoemde Kick-off o.a. een clinic verzorgd waarbij een aantal trainingselementen werden uitgevoerd. Door Annie van Daal ( bondscoach) werd deze clinic aan elkaar gepraat en werd uitleg gegeven waarom het e.a. op die manier werd uitgevoerd.

Klik hier voor de diverse berichten/ verwijzingen omtrent deze clinic/Kick-off
- Vermelding Veenendaalse krant.nl  
- Site Badminton Duo Vereniging Veenendaal 
-  Verslaggeving van de Davelaar Open 2013 


 

zondag 8 september 2013

Nieuwe site over Rolstoel- en Aangepast Badminton

Deze site is ontwikkeld door de Kennemer Invaliden Sportclub –KIS-  te Beverwijk.  Wij willen u met deze site informatie geven over het rolstoel badminton zoals dit hier in Nederland en Internationaal wordt gespeeld.
Bent u rolstoel gebonden en wilt u graag sporten?  Badminton is een sport die op allerlei niveau’s gespeeld kan worden.  Het vereist een goede hand /oog co├Ârdinatie en een goede rolstoelvaardigheid. Denkt u dat kan ik niet? Dan heeft u het mis! Iedereen kan badmintonnen leren.
Bent u nieuwsgierig geworden?
Klik dan hier en de nieuwe site wordt zichtbaar met de bijbehorende informatie.