zaterdag 8 juni 2013

Photoshoot Otto Bock

Vrijdag 7 juni 2013 was ik op uitnodiging van de Firma Otto Bock in Lommel ( Belgiƫ). Die dag stond een photoshoot gepland voor een product van Otto Bock die nieuw in de markt wordt gezet. Dit nieuwe product zal o.a. in Aziƫ en Rusland op de markt komen en mij hebben zij hiervoor gevraagd om dit te ondersteunen c.q. te promoten. fantastisch toch!!
Ik was nog nooit in dit plaatsje geweest, maar na vandaag begrijp ik wel waarom de mensen in Lommel trots zijn op hun stad en waarom de toeristen hier massaal naar toe komen. Wat een fantastische omgeving. Ook dit was een reden om juist hier de photoshoot te houden. Op een relatieve kort afstanden zijn diverse bezienswaardigheden te bewonderen en deze bezienswaardigheden vormden dan ook het decor van de meer dan 3000 gemaakte foto's.

Ik zal hieronder een globaal overzicht geven van aantal plekken waar de foto's zijn gemaakt:
- Gemeentehuis van Lommel.
- Zandwinning in Lommel
- Blauwe kei in Lommel 
- Bailleybrug in Mol-Postel
- De Sahara te Lommel
- Mijn fotoalbum van deze photoshoot ( dit album wordt t.z.t. aangevuld met foto's die gemaakt zijn door de fotograaf).

Het was al met al een hele mooie en geweldige ervaring. En ik vind het een eer om straks in de brochures te staan die over een groot gedeelte van de wereld worden verspreid!!


zondag 2 juni 2013

Ulftse BC Seniorentoernooi (3-6-8-9) 2-6-2013

Vandaag het senioren toernooi gespeeld in Ulft. Dit toernooi werd georganiseerd door de Ulftse BC. Zij spelen en trainen normaal gesproken in Sporthal "de IJsselweide".
Door mijn blessure aan de knie had ik uit voorzorg mijn enkelspel laten schieten. Samen met mijn dubbel partner  Thimo van Haeren ben ik de strijd aangegaan in de categorie HD9. Onze eerste partij wonnen wij redelijk eenvoudig, dit ondanks dat wij nog niet op elkaar ingespeeld waren. Wij waren ons ook ervan bewust dat de 2e partij van een heel ander kaliber zou zijn. Wij moesten spelen tegen het eerste geplaatste heren koppel, Charles Lautenbach [1] en  Robert Ratgers .
De eerste game was behoorlijk dramatisch en kwamen er niet echt aan te pas. Wij wisten wel waar de pijn punten lagen. In de 2e game werd het een echte partij, helaas verloren wij deze game nipt.
Kortom, 2 wedstrijden in de poule gespeeld, waarvan 1 verloren en 1 gewonnen. Alleen de eerste in de poule ging door om vervolgens de finale te spelen. Helaas moesten wij onze koffers pakken en de terug reis weer aanvangen.

Wat voor mij belangrijker was, was het feit dat ik vol kon spelen. Ik voelde ik geen enkele belemmering in de knie, ik hoefde dus niet met de rem erop te spelen. Fantastisch gevoel!!
Tevens heb ik van Fred Besselink een uitnodiging gekregen om eens te trainen bij de Ulftse BC. Ik ga hier zeker gebruik van maken.
Nog 1 toernooi te gaan, n.l. het Aangepast Toernooi in Rijen, georganiseerd door BC Bever. Voor degene die zich nog niet hebben ingeschreven, klik hier om in te schrijven.