zaterdag 18 mei 2013

Bindend advies SKGZ!!

Eindelijk heb ik bericht gekregen van de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Inmiddels is het vrijdag 17 mei 2013. Na een kleine twee jaar komt nu een eind aan allerlei beroepsprocedures en het maken van verweerschriften richting de diverse partijen.
Ik verwijs even naar een eerder bericht op deze weblog waarin ik melding maakte dat CZ mij een Genium knieprothese niet wilde verstrekken. Hier de link naar het eerdere bericht.
SKGZ is tot de conclusie gekomen dat CZ mij een Genium had moeten verstrekken.
Om een lang verhaal kort te maken is dit de strekking van het advies.
CZ ging ervan uit dat zij geen Genium hoefden te vergoeden omdat ik een z.g. natura verzekering zou hebben. Kennelijk bevatte deze verzekering een artikel waarin melding werd gemaakt van een z.g. restitutie bepaling. Tevens had CZ tijdens de hoorzitting een toezegging gedaan. Nadat de hoorzitting was geweest trok CZ de eerder toezegging weer in en zij bleven bij hun eerder ingenomen standpunt. Door alles nu samen te voegen kwam SKGZ dan nu tot een bindend advies en is mijn verzoek tot toekenning van een Genium gehonoreerd!!
Kortom, het loont dus zeker wel de moeite om in beroep te gaan tegen een "grote" zorgverzekeringsmaatschappij.
Alleen ik heb dit niet af willen wachten en ben voortijdig overgestapt naar een zorgverzekering die wel oog had voor het welzijn en de meest adequate zorg. Ik zit nu zelf sinds 1 januari 2013 bij VGZ zorgverzekering en zij regelden alles zonder enige vorm van wanklank.
Deze uitspraak geeft een ander mogelijk wel weer inspiratie om toch door te gaan, zeker als men zeker weet dat het het gelijk aan hun kant staat. Ik heb gezegd, toen ik eraan begon, ik heb "A"gezegd, dan zal ik ook "B" moeten zeggen. Uiteindelijk denk ik dat ik ongeveer het gehele alfabet de revu heb zien passeren. Maar uiteindelijk zeg ik:  "Never give Up"!! Het recht zal zegevieren!


vrijdag 17 mei 2013

TopSportLease als co-sponsor!!


MOBILITEIT NAAR SPORTSUCCES!!

"Je bent geconcentreerd en gedisciplineerd bezig. Dag in dag uit. Je zoekt vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Zodat je elk moment van de dag in de auto kan stappen. ‘s Ochtends voor dag en dauw of midden in de nacht. Van en naar je vaste trainingsstek of een nieuwe wedstrijdlocatie. Vaak alleen en soms samen met je sportmaatjes. En niet te vergeten je sportattributen. Natuurlijk laat je jouw ouders, trainer of coach af en toe graag chauffeuren, zodat jij je mentaal voorbereidt op de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. En dat allemaal voor dat ene meest succesvolle en onvergetelijke moment in je leven : DIE GOUDEN PLAK OF HET KAMPIOENSCHAP!"


Hiermee opent de site van de Topsportlease. Ik ben blij dat deze organisatie mij wil bijstaan en mij een kans geeft om mijzelf nog meer te ontwikkelen als (top)sporter in het Aangepast Badminton. Ik hoop dat ik hen niet zal teleurstellen en zal alles doen om het maximale uit mijn sport carrière te halen.
Langs deze weg bedank alle personen die dit mede mogelijk hebben gemaakt.Foto's van de Davelaar Open gespeeld op 13 april 2013


Hieronder nog de link naar het album waar een aantal foto's geplaatst zijn. Deze foto's zijn gemaakt tijdens de partijen op de "Davelaar Open 2013", gespeeld in Veenendaal.

Link naar het betreffende album.

zondag 12 mei 2013

Wel een snel weekend, maar net even iets anders!!

Vandaag heb ik de seizoen opening van het ONK wegrace en het IRRC kampioenschap mogen meemaken.
De Hengelose Auto- en Motorsport Vereniging (HAMOVE) was weer de organiserende partij. Zij hadden in de volgende klassen weer een prachtig aanbod aan rijders weten te regelen:
- ONK Dutch Moto3
- NK Classics
- ONK Dutch Sidecars
- IRRC
- ICGP 250cc - 350CC
- ONK Dutch Supersport
- ONK Dutch Superbikes

Vandaag prachtige momenten gezien. Het is toch bijzonder dat rijders op een straten circuit snelheden weten te behalen van meer dan 250 km per uur!
Wat ook weer bijzonder was dat nagenoeg de gehele race via een groot scherm op start/finish te volgen was. Lijkt  de Dutch TT Assen wel, mooi gedaan.
Ook zag ik voor het eerst Rintje Ritsma in de Superbikes aan het werk. Bijzonder hoe hij een dergelijke zware machine onder controle kan houden. Dit te bedenken dat hij sinds een jaar of twee een dergelijke fiets bestuurt. Wel iets dan schaatsen.

Hier de link naar het fotoalbum voor meer foto's.