zaterdag 20 april 2013

Voortgang NK Aangepast Badminton 2013

De eerste dag zit erop. Alle wedstrijden in het herenenkel en de mannendubbel gewonnen. Weinig problemen ondervonden. In het herenenkel was de partij tegen Carmen van Kester een mooie spannende pot. Carmen is het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Zij is dan ook een geduchte tegenstander in het enkel. Het meespelen in de herenserie heeft voor haar zeker geen windeieren gelegd. Carmen, ga zo door!!
Morgen, zondag 20 april, zal het erom gaan spannen. Dan worden de halve finales en de finales gespeeld. Ik heb al wel gezien dat het e.a. nog niet zomaar gewonnen is. Het zal dan tot het einde toe een spannend, maar wel een sportief, gebeuren zijn. Wordt vervolgd.

Hier de link naar de toernooi planner

vrijdag 19 april 2013

Titel bij de Nederlandse Politie kampioenschappen 2013!!

Vandaag ben ik in Amsterdam geweest om mee te strijden om het Nederlands Politie kampioenschap. Samen met Guus Maassen hebben wij de bronzen plak behaald in het mannendubbel categorie 3. Partijen waren erg wisselvallig. Het spel was niet voldoende om verder te komen. Mogelijk de volgende keer beter. In het enkelspel ging het velen malen beter. In de poule werd ik eerste waardoor de halve finale binnen bereik kwam. In de halve finale moest ik tegen mijn opponent uit de poule spelen. Hij was de beste 2e geworden. In totaal waren 3 poules met 12 spelers. In de poule had ik geen probleem met hem, zo ook in de halve finale. De cijfers spreken duidelijke taal. Door deze overwinning kwam ik in de finale tegen een speler uit Brabant te staan. Ook tegen deze speler ondervond ik weinig problemen. Door hem onder druk te houden, kon ik mijn eigen spel spelen, met als uiteindelijke resultaat "Politie kampioen 2013 herenenkel in de categorie 4!!".

Klik hier voor het volledige overzicht.


donderdag 18 april 2013

Weekend staat in het teken van de Nederlandse kampioenschappen

Vandaag, woensdag 17 april 2013, mijn laatste training gehad in de voorbereiding om de diverse Nederlands kampioenschappen.
Op vrijdag 19 april speel ik in Amsterdam om het Nederlands Politie kampioenschap. Hier moet ik mijn titel in de categorie 4 verdedigen.
Verder speel ik op zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 om het Nederlands kampioenschap Aangepast Badminton. Dit keer is Beek ( Limburg) de plek waar het allemaal gaat gebeuren. Ik ga hier proberen mijn drie Nederlandse titels te prolongeren. 
Ik zal tevens proberen mijn weblog hier gedurende de komende dagen bij te houden.
zondag 14 april 2013

Berichtgeving Veenendaalsekrant.nl van zaterdag 13 april 2013

Door de redactie van de Veenendaalsekrant.nl is een stukje geschreven over het gespeelde toernooi " Badminton Veenendaal Davelaar Open 2013".

Hier de link naar het gehele artikel