zaterdag 19 januari 2013

Update herenteam Poona 1

Vrijdag 18 januari 2013 konden wij weer eens onze krachten meten op het badmintonveld. Ons team bestond die dag uit Frits, Edwin, Frans en Eddy.
Deze dag moesten wij de strijd aanbinden tegen de koploper op dat moment, LBC'72 uit Lichtenvoorde. In ieder geval maakte ik voor mijzelf geen enkele illusie. Ik wilde een lekker partijtje slaan en hopen dat wij als team toch wel wat tegenstand konden bieden.
In mijn enkelspel kon ik in de eerste set aardig meekomen, stand 1e set was uiteindelijk 22-20. In de 2e set had ik wat meer moeite om het spel onder controle te krijgen, het werd in deze set 21-15. Al met al was ik niet ontevreden met deze stand. Ik kon mijn tegenstander, door hem zoveel onder druk te houden, niet zijn eigen spel laten spelen.
Nadat alle teamleden hun enkel hadden gespeeld was de stand weer gelijk 2-2.
Vervolgens werden de dubbels gespeeld. Verrassend won ik al mijn dubbels. Alles klopte gewoon en allemaal in twee sets. Mijn eerste dubbel ik samen met Frans. Omdat Frans inviel, speelde ik voor de eerste keer met hem. Het ging fantastisch!
De tweede dubbel speelde ik met Edwin. Met Edwin heb ik vaker samen gespeeld en zo richting het einde van het seizoen gaat de samenwerking steeds beter lopen.
Uiteindelijke uitslag van het gehele team, een sensationele overwinning van 6-2 op de koploper!

Met nog drie wedstrijden te gaan, schuiven wij langzaam maar gestaag richting de top van het klassement!!


donderdag 17 januari 2013

Badminton sportfoto van het jaar 2012!!

STEM OP MIJ!!, "LIKE ME".

Een initiatief van 'Ik hou van badminton'. 


Omdat 'Ik hou van badminton' positief over mensen wil zijn en dus ook positief over badminton, willen we iedereen die foto's maakt graag in het zonnetje zetten. Als echte sporters in de vorm van een wedstrijd  met de mooiste en de origineelste badmintonsportfoto van het jaar 2012. We zijn blij dat we dit voor de eerste keer in samenwerking met Badminton Nederland mogen doen. Als partner kunnen zij voor net iets meer exposure zorgen, maar daarover later meer. 

Tot vrijdag 1 februari 23.59 kunnen op deze foto's ‘likes’ uitgebracht worden. De vijftien foto’s met de meeste ‘likes’, van beide pagina's, worden dan op zaterdag 2 februari tijdens de NK door een vakjury bekeken. Daar komen twee prijswinnaars uit: 'de mooiste badmintonsportfoto 2012' en 'de origineelste badmintonsportfoto 2012'. 

Op de zondag van het NK worden dan de prijswinnaars bekend gemaakt. Zij ontvangen een trofee, beschikbaar gesteld door Badminton Nederland, en een prijzenpakket van 'Ik hou van badminton'. Ook zullen beide foto's groot op canvas gedrukt worden. 

Al met al de moeite waard om op de foto te stemmen die jullie het meest in het oog springen.
Ik hoop dat jullie stemmen op de foto waarbij ik voor het eerst op een z.g. blade speel.

Hier is de link naar de betreffende foto met de betreffende "Like button". 
Alvast bedankt voor het stemmen