woensdag 11 december 2013

Presentatie t.b.v. de Grote Clubactie van 10 december 2013

Op dinsdag 10 december 2013 werd de Grote Clubavonden gehouden. De uitreiking van o.a. de clubveld vond plaats bij 67 Opel dealers in Nederland. Clubs kregen hun Grote Clubactie opbrengst uitgereikt en 12 Clubhelden kregen te horen of zij kans maakten op een jaar lang rijden in een Opel Cascada! 

Bij de Opel dealer in Arnhem, heb ik dinsdag 10 december 2013 een presentatie gehouden. Thema was die avond "Wilskracht, doorzettingsvermogen en clubliefde" en dit gerelateerd aan de (top)sport. Ik heb hier mijn persoonlijke verhaal verteld. Het was mijn verhaal vanaf het moment dat ik van de motor viel tot het moment dat ik mocht spelen op het Wereld kampioenschap Aangepast Badminton 2013.
Ik heb voor de aanwezigen een verhaal verteld die op een ieder van toepassing zou kunnen zijn. Ik heb hierbij de aanwezigen ook een spiegel voor kunnen houden.
Al met al een boeiende  en toch ook weer een indrukwekkende avond waarbij gedurende de sessie bijzondere interessante vragen werden gesteld. Na afloop werd ik door diverse aanwezigen aangesproken en bevraagd over allerlei zaken die betrekking hadden op de revalidatie, maar ook de weg naar een Topsport prestatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten