donderdag 28 november 2013

Weer een gewonnen partij in de mannencompetitie!!

In de mannen competitie moesten wij het als herenteam GBC Poona, opnemen tegen het herenteam van de WIJHESE RACKETS H1. Ons team bestond die dag uit Robert Ebbers, Frans Kuiperij, Edwin Kampshof en ondergetekende. Helaas verloren Robert, Frans en Edwin hun enkel partij. Er zat ontzettend veel strijd in, maar helaas wisten zij die strijd niet om te buigen tot een overwinning. Ik kreeg vervolgens de opmerking, "jij moet het dan maar doen". Makkelijk gezegd, dit seizoen had ik nog geen overwinning in het enkelspel op mijn naam kunnen zetten.
De eerste slagen, waren de z.g. aftast slagen, kijken naar de zwakke en sterke punten van de tegenstander. Ik had door dat hij op z'n backhand veel problemen had. Tevens had hij ook problemen met de korte service ( deze tip had ik overigens ook door gekregen van mede teamlid Frits meesters). Zijn sterke punten, waren de smash en zijn beweeglijkheid. Een combinatie hiervan ( smash/beweeglijkheid) was tevens ook een zwak punt. Hij bleef na zijn smash staan.
Dit allemaal in een paar slagen te hebben bekeken, ben ik mijn partij/spelletje gaan spelen. Dit alles resulteerde in een overwinning in twee sets. Helaas ging het in de dubbels niet erg lekker, alleen de combinatie Robert Ebbers en Frans Kuiperij behaalden in hun dubbel een mooie overwinning. Uiteindelijke uitslag was een 6-2 verlies in Wijhe. Helaas, volgende keer een beter resultaat.

Een overzicht van de gehele partij, klik dan hier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten