woensdag 6 november 2013

Dinsdag 5 november 2013 en woensdag 6 november 2013


Gisteren te horen dat vanaf 14.00 uur getraind kon worden. Dit hebben we dus ook gedaan. De eerste meters op de vloer in de hal weer weten af te leggen.
Ook waren de tijdstippen bekend waarop de mensen geclassificeerd konden worden. De sporters van het Nederlandse team stonden gepland om 20.30 uur.
Al met al een spannende periode voor degene die het betreffen. Gelukkig was ikzelf al internationaal geclassificeerd. Maar om degene moreel te ondersteunen waren wij met z`n allen aanwezig bij de classificaties.
Het viel mij vanmorgen op dat enkele russen al aan de halver liters bier zaten. Ik moet er niet aan denken, wat een "top"sporters! Vond het op zich niet erg om te zien. Het zijn n.l. mijn potentiele tegenstanders!

Ik pak ook maar even de woensdag erbij. Gisteren en vandaag zijn de classificaties geweest. Deze ronde is en hel geworden voor 4 spelers van het Nederlandse team. Ilse van de Burgwal, Timo en Inge Bakker en Willy Weijers zijn niet door de keuringen heen gekomen. Voor een helder verslag verwijs ik jullie naar de site van " Badmintonline", hier wordt een helder verslag gedaan van hetgeen allemaal is gebeurd en de achtergronden daarvan.

Kortom, we zijn het er met z'n allen over eens dat dit een bizar kampioenschap is, waarbij wij het behoorlijk zwaar te verduren hebben gehad.
Maar desondanks moest er door ons ( Eddy Boerman en Jordy Brouwer) toch wel weer getraind worden. Ik heb in ieder geval goed kunnen trainen met Bos Biesmans, mijn Belgische dubbelpartner. Dit bied hoop voor de komende dagen.

Op het moment van dit schrijven zijn de schema's nog niet bekend. Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten