maandag 14 oktober 2013

Toernooi VAS de IJsselstreek/PoonaNa afwezigheid van een jaar kunnen wij eindelijk weer eens een toernooi organiseren in het altijd gezellige en mooi stukje Achterhoek. Dit toernooi wordt georganiseerd door de VAS-IJsselstreek met volledige medewerking van GBC Poona uit Gaanderen. Nadat het WK Aangepast Badminton dan inmiddels weer achter de rug is, is dit weer het eerste toernooi waarbij de verwachting is dat ook alle WK spelers hun opwachting gaan maken. Zo zal Ilse van de Burgwal, Inge Bakker, Timo Bakker, Jordy Brouwer von Gonzenbach maar ook de eigen VAS-spelers Willy Weijers en Eddy Boerman, hun opwachting gaan maken.
Op zondag 24 november zal in diverse categorieën de wedstrijden worden gespeeld. Het zal een waar spektakel worden waarbij de nodige verrassingen worden verwacht. Om toch niets te missen van deze sportprestaties kom dan toch vooral naar de sporthal in Gaanderen. 

Hier de link naar de site van toernooi.nl. De inschrijving is inmiddels al gestart. Inschrijving zal op 15 november 2013 sluiten. Zeg het voort, zeg het voort!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten