dinsdag 1 oktober 2013

BC Smashing verleent medewerking aan mijn WK voorbereidingDe Wijchense badminton vereniging BC Smashing verleent haar medewerking aan mijn voorbereidingen richting het Wereldkampioenschap Aangepast Badminton. Ik heb Nathalie Mulders gevraagd of er mogelijkheden waren om mij gedurende een aantal weken wedstrijdscherp te krijgen. Nathalie Mulders is hoofdtrainer van deze vereniging.  Nathalie Mulders zag hier een leuke uitdaging in om mij wedstrijdscherp te krijgen.
Ik kreeg het aanbod gekregen om op de maandagavond samen met de B-selectie te trainen met een uitloop naar het trainingsmoment van de A-selectie. Op dit moment zijn de A-selectie en B-selectie spelers o.a. actief in de 1e divisie, 4e divisie en hoofdklasse. Kortom, kwaliteit genoeg om mij erg scherp te krijgen.
Op maandag 30 september, heb ik mijn eerste trainingsmoment in Wijchen gehad. Ik moet zeggen, de spelers en speelsters hebben mij behoorlijk het vuur aan de schenen gelegd. Ik kwam moe maar met een voldaan gevoel de baan af. Ik heb echt het idee dat ik hier wat mee ga opschieten.
Ik heb vooraf een aantal punten moet doorgeven waarop ik o.a. getraind danwel getriggerd moet gaan worden.

Ik ben daarom deze vereninging en in het bijzonder, Nathalie Mulders, maar ook de spelers/speelsters van de A- en B-selectie, dankbaar dat ik hier de kans krijg om mij gedurende een aantal weken te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten