zondag 22 september 2013

1e toernooi Rolstoel- en Aangepast Badminton van het seizoen.

In het mooie Limburg werd op zaterdag 21 september 2013 het eerste toernooi Rolstoel- en Aangepast Badminton van het seizoen gehouden. In de sporthal "t Vroendel", Gronsveld werden de diverse partijen in de verschillende disciplines afgewerkt.
Voor mij was het een bijzondere dag. Dit toernooi stond in het teken van de voorbereidingen richting het WK Aangepast Badminton. Ik zou hier voor het eerst met mijn internationale dubbel partner, Bob Biesmans, in wedstrijd verband met elkaar gaan spelen. Dus ik was benieuwd hoe het e.a. zou gaan uitpakken. Uiteraard hadden wij in trainingsverband al wel met elkaar gespeeld, maar het is toch anders wanneer het om het eggie gaat.
In onze eerste partij was het vooral zoeken, door meer met elkaar te communiceren ging het spel gedurende het toernooi, duidelijk vooruit.
Kortom, over de gehele linie zit er een behoorlijke progressie in. Dit toernooi biedt een behoorlijke hoop voor de toekomst. Het was voor ons beiden een leerzaam en opbouwend toernooi geweest.

De resultaten:
- In de finale heb ik helaas verloren van mijn dubbelpartner Bob Biesmans (herenenkel).
- In de mannendubbel hebben wij overtuigend kunnen winnen, dit na een klein obstakel in onze laatste partij. Hier kwam Bob erachter dat hij op zijn trainingen nog even op de korte service moet trainen. Hier werden teveel punten verloren. Maar overall, voor ons beiden een leerzame samenwerking!

Hier de link van Badminton Nederland met mijn resultaten!

Ons volgende gezamenlijke toernooi, dit ter voorbereiding op het WK, zal in het weekend zijn van 12 en 13 oktober op de Paragames Breda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten