donderdag 22 augustus 2013

Trainingen en wedstrijden beginnen zijn tol te eisen!!

Gisteren, woensdag 21 augustus 2013, trainde ik weer met Soeredj Doorga en Ronald Mazurel in de sporthal "De Kei" in Warnsveld.
Ik trainde die avond met als doel om aanvallender richting het net te komen en vervolgens de aanval af te maken en een punt te scoren. Ook werden die avond de forehand en de backhand smashes getraint. Halverwege de training sloeg ik tijdens een smash mijn bespanning eruit. Ik dacht, "oké, geen probleem, zet een nieuwe bespanning erin en weer gaan". Na de training bestudeerde ik mijn racket, de Carlton Razor V1.1 en zag tot mijn grote schrik dat ik mijn racket "gewoon"volledig stuk had geslagen. Ik zag een grote ernstige breuk in het frame. Helaas, mijn favoriete racket is total loss. En nee, dit Carlton racket heeft uiteraard geen schuld. Zeker als je je bedenkt dat ik gedurende het afgelopen jaar meerdere malen in de week train, zelf training geef, competitiewedstrijden speel en ook nog de bijbehorende toernooien afwerk. Ik heb uiteraard nog 1 dezelfde, maar zoals iedereen weet, 1 is geen. Overigens heb ik wel lekker kunnen trainen. Ik merk dat er nog steeds progressie in zit.
Ik zal mij voorlopig maar focussen op mijn andere type racket, de Carlton Razor V1.2. Niet mijn favoriet in alle soorten partijen met de bijbehorende speelstijlen, maar ik zal het er voorlopig mee moeten doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten