zaterdag 22 juni 2013

Nederlands/Belgische thriller tijdens het laatste toernooi van het seizoen!!

Vandaag, in Rijen, werd door BC Bever het laatste toernooi in het Aangepaste toernooien circuit georganiseerd. Strijd werd geleverd in de Sportcomplex Margriethal in Rijen. In het herendubbel behaalde ik met mijn dubbelpartner, Guus Maassen, weer een gouden plak.
In het herenenkel ging het daarentegen wel iets heftiger aan toe. Ik was in mijn poule ingedeeld met een aantal sterke spelers. Ik kon vervolgens zonder kleerscheuren deze poulefase doorlopen. In de halve finale trof ik Guus Maassen. De eerste game won ik vrij gemakkelijk. In de 2e game ondervond ik behoorlijk fel tegenstand van Guus. Uiteindelijk wist ik ook hier de winst naar mij toe te trekken.
In de finale stond ik wederom tegen de Belgische kampioen, Bob Biesmans. Ik had in de vorige toernooien al 3x van hem verloren. Ik vond dat het nu weer eens tijd was dat ik met de eer zou gaan  strijken. Ik heb hier wel drie games voor nodig gehad. Het ging gelijk op. Wij gingen beide voor de winst en waren bezig elkaar behoorlijk te slopen. De aanwijzingen en tips van gisteren en de aanwijzingen van Annie van Daal, hebben mij uiteindelijk geholpen deze spannende wedstrijd, waarbij van beide kanten tot het uiterste werd gegaan, winnend af te sluiten.
Al met al een mooie afsluiting van het seizoen.
Gedurende het zomer seizoen is het de bedoeling dat ik fit blijf, zodat de start van het nieuwe seizoen geen probleem zal zijn.
Allemaal een fijne vakantie toegewenst en blijf vooral gezond en sportief bezig!!

Hier de link met alle uitslagen van het toernooi.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten