zondag 21 april 2013

Einde van een succesvol toernooi weekeinde, 4x goud en 1x brons!!

Vandaag de laatste wedstrijden op het NK gespeeld. Dit NK Aangepast Badminton werd dit keer in Beek (LB) gespeeld.
Om een lang verhaal kort te houden.
Ik heb op dit toernooi 3 gouden plakken weten te bemachtigen. In het herendubbel, samen met Guus Maassen, was het behoorlijk spannend.
De eerste set verloren wij en moesten het dus in de 2e set laten zien of wij het spelletje nog niet waren verleerd. In deze 2e set stonden wij op een gegeven moment met 20-17 achter, en eigenlijk waren wij voor de eind overwinning kansloos. Maar op een 1 of andere manier hadden wij nog een tweede leven, wij wonnen deze 2e set met 21-23. In de 3e en beslissende set, wonnen wij oom deze set en stelden wij ons kampioenschap veilig. Ik wil langs deze weg onze tegenstanders, Leon Frissen en Rowan van de Krogt, bedanken voor deze tegenstand!!


Mijn oogst is dit weekend:
- op de vrijdag een 1e plaats behaald op het Nederlands Politiekampioenschap 2013, categorie 4 herenenkel en tevens een 3e plaats behaald in het mannendubbel categorie 3.
- op de zondag 3x een 1e plaats behaald in de categorie├źn herenenkel, mannendubbel en het gemengd dubbel en dit in het Aangepast Badminton. Foto tijdens het NK Politie 2013Kortom, ik kan tevreden zijn op de oogst. Over hoe het e.a. is gelopen, daar komen wij nog wel een keer op terug.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten