zaterdag 30 maart 2013

HIJMOS Teamtoernooi bij BC Invictus


Badmintonclub Invictus organiseerde vrijdagavond 29 maart haar jaarlijkse invitatie HIJMOS- Teamtoernooi in Sporthal De Duikelaar, Zuidplaslaan 550 in Waddinxveen.
Leden van Invictus konden samen met clubleden, familie en vrienden een team samenstellen. Dit konden competitie spelers zijn, maar ook mensen die nog niet eerder of heel weinig ervaring hebben met badminton.
Toernooileider Patricia Hijdra-van Daal had er weer een spectaculair toernooi van gemaakt. Er werden alleen maar dubbels gespeeld.
Op uitnodiging ging ik naar Waddinxveen. Ik werd aan een team gekoppeld waarbij een drietal spelers geen of weinig ervaring hadden met badminton. Het team bestond uit totaal 6 spelers. Het ging vandaag niet om de prestatie. Het ging deze avond om het plezier en de gezelligheid. En dat was zeker gelukt. Tevens gaf mij dit toernooi de mogelijkheid om weer vlieguren met de "Blade" te kunnen maken. Gedurende dit toernooi gaven wij, Ilse van de Burgwal, Inge en Timo Bakker, Leen van de Toorn en ondergetekende olv. Annie van Daal, een demonstratie. Nadat wij deze demo gegeven hadden werden wij gedurende het toernooi regelmatig aangesproken over het feit dat men met bewondering naar deze demo gekeken had en hiervoor werd een diepe buiging gegeven.

Link naar de site van BC Invictus

Link naar de plaatselijke nieuwssite 

Link naar de sponsor van het evenement2 opmerkingen: