vrijdag 8 februari 2013

Geslaagde clinic op de St Maartenskliniek in Nijmegen

Door de Stichting "De Koprol" werd voor hun leden een clinic georganiseerd, ditmaal op het gebied van het Aangepast Badminton.
In korte tijd was het maximaal inschrijvingen bereikt.
Wij, Annie van Daal, Ilse van de Burgwal, Timo en Inge Bakker en ondergetekende zijn in de loop van de middag naar Nijmegen afgereisd. Hier werden wij enthousiast ontvangen. De clinic werd begonnen met een demo training door leden van het Nationale team o.l.v. onze bondscoach, Annie van Daal. Daarna werden de leden van de badminton groepen "De Gildekamp"en het "SMK" in de gelegenheid gesteld om ook o.l.v. Annie van Daal een training te krijgen, aangevuld met Ilse, Inge, Timo en Eddy. Na deze training stond een geweldige maaltijd te wachten. Nadat iedereen zijn of haar buikje had rond gegeten werd een toernooitje gespeeld. Dit alles werd bijzonder goed ontvangen en dit merkten wij ook na afloop.
Al met al een geslaagde opzet van deze stichting. Dank wordt dan ook namens ons allen uitgesproken richting stichting "De Koprol", maar vooral ook richting de spelers van de eerder genoemde badminton groepen.

Hieronder de flyerGeen opmerkingen:

Een reactie posten