woensdag 2 januari 2013

Het begint goed in 2013, 1e breuk is een feit!!

Tijdens mijn eerste training van het jaar, brak mijn sportprothese in tweeën. Ik was aan het trainen met Jan Maarten ten Katen. Jan Maarten gaf vervolgens, na bijna 1,5 uur getraind te hebben, de shuttle achterin. Ik maakte een beweging en voor mijn gevoel leek het alsof ik weggleed. Helaas lag ik op de grond te kijken met de sportprothese in tweeën. De kop van de bevestiging is compleet afgescheurd. Mogelijk een vorm van metal moeheid? Ik maakte, volgens de omstanders, een prachtige buiteling en wist zo de klap aardig op te vangen. Ik heb hierdoor geen letsel aan deze valpartij overgehouden.
Ik baal nu wel vanwege dit voorval. Zo als het er nu uitziet kan ik voorlopig niet meer spelen. Ik had gedacht er even een andere koker op te zetten, maar helaas de bevestiging is anders. Mijn hoop is nu gevestigd op de Orthopedie-techniek "De Hoogstraat" in Utrecht of Otto Bock in Son en Breugel.
Eigenlijk moet ik morgen, donderdag 3 januari, weer trainen. In ieder geval hoop ik het e.a. voor zaterdag a.s. geregeld te hebben. Deze zaterdag heb ik een toernooi in Den Haag op het programma staan. Ik wil de organisatie niet teleurstellen, ik heb hoop op een goede afloop.
Wordt vervolgd.

Link naar het fotoalbum voor het complete overzicht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten