donderdag 17 januari 2013

Badminton sportfoto van het jaar 2012!!

STEM OP MIJ!!, "LIKE ME".

Een initiatief van 'Ik hou van badminton'. 


Omdat 'Ik hou van badminton' positief over mensen wil zijn en dus ook positief over badminton, willen we iedereen die foto's maakt graag in het zonnetje zetten. Als echte sporters in de vorm van een wedstrijd  met de mooiste en de origineelste badmintonsportfoto van het jaar 2012. We zijn blij dat we dit voor de eerste keer in samenwerking met Badminton Nederland mogen doen. Als partner kunnen zij voor net iets meer exposure zorgen, maar daarover later meer. 

Tot vrijdag 1 februari 23.59 kunnen op deze foto's ‘likes’ uitgebracht worden. De vijftien foto’s met de meeste ‘likes’, van beide pagina's, worden dan op zaterdag 2 februari tijdens de NK door een vakjury bekeken. Daar komen twee prijswinnaars uit: 'de mooiste badmintonsportfoto 2012' en 'de origineelste badmintonsportfoto 2012'. 

Op de zondag van het NK worden dan de prijswinnaars bekend gemaakt. Zij ontvangen een trofee, beschikbaar gesteld door Badminton Nederland, en een prijzenpakket van 'Ik hou van badminton'. Ook zullen beide foto's groot op canvas gedrukt worden. 

Al met al de moeite waard om op de foto te stemmen die jullie het meest in het oog springen.
Ik hoop dat jullie stemmen op de foto waarbij ik voor het eerst op een z.g. blade speel.

Hier is de link naar de betreffende foto met de betreffende "Like button". 
Alvast bedankt voor het stemmen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten